Cele mai citite

Video. Visul nemţilor s-a terminat! Rusia, noua campioană olimpică la hochei

Rusia - Germania 4-3, după prelungiri, s-a jucat în finala olimpică la hochei pe gheaţă. Nemţii nu au reuşit să producă mare surpriză la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang.
Autor: Razvan Nicolae | 25.02.2018 | 11:16
Video. Visul nemţilor s-a terminat! Rusia, noua campioană olimpică la hochei

Echipa naţională de hochei pe gheaţă a Germaniei a fost surpriza plăcută de la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang. Nemţii au eliminat-o pe Canada, marea favorită la medalia de aur, în semifinale şi au sperat că vor mai produce o surpriză.

Vyacheslav Voynov a deschis scorul în prima repriză. În a doua repriză, nemţii au egalat prin Felix Schutz, astfel că înaintea celei de-a treia reprize, cele două echipe se aflau la egalitate, scor 1-1.

Rusia – Germania 4-3, finală cu suspans

Ruşii au revenit în avantaj prin Nikita Gusev şi părea că miracolul Germaniei se va opri. Dominik Kahun şi Jonas Muller i-au adus în avantaj pe nemţi, însă finalul meciului a fost unul incandescent.

Germania a jucat în ultimul minut în superioritate numerică, însă Rusia a fost cea care a dat lovitura, în ultimele secunde ale meciului, şi a trimis meciul în prelungiri. Ruşii au obţinut medalia de aur după reuşita lui Kirill Kaprizov, la 30 de ani de la ultimul triumf. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!