Nicio şansă! România, înfrângere fără drept de apel în faţa Rusiei

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
21/03/2018, 17:24
Nicio şansă! România, înfrângere fără drept de apel în faţa Rusiei

România a pierdut meciul cu Rusia, scor 25-30. Tricolorele sunt la prima înfrângere în campania de calificare pentru Europeanul din Franţa. Chiar şi în aceste condiţii, româncele rămân pe primul loc în grupă, datorită golaverajului. Cele două selecţionate se vor duela din nou duminică, 25 martie, la Cluj.

Min. 60 – Rusia s-a impus, scor 30-25

Min. 55 – Rusia s-a detaşat pe tabela de marcaj, scor 30-22

Min. 50 – Diferenţa dintre cele două echipe s-a majorat la cinci goluri, scor 26-21

Min. 45 – Rusoaicele sunt pe val, iar jucătoarele din ofensivă au făcut diferenţa până în acest moment, scor 24-20

Min. 40 – România nu reuşeşte să se apropie de Rusia, care conduce, scor 23-19

Min. 35 – Rusia a intrat mult bine în joc după pauză şi s-a distanţat la patru goluri, scor 20-16

Min. 30 – La pauză, Rusia conduce România cu 17-15 după o repriză în care tricolorele au reuşit să revină în a doua parte. 

Min. 25 – Rusia – România, scor 15-13

Min. 20 – Rusia este în continuare în avantaj, scor 14-10

Min. 15 – România nu se regăseşte, iar rusoaincele conduc, scor 12-8

Min. 10 – Elevele lui Yevgeni Trefilov se distanţează pe tabelă, scor 7-4

Min. 5 – Echilibru în debutul partidei. Rusia conduce cu un avantaj minin, scor 3-2

UPDATE, ora 17:30 / A început meciul Rusia – România din etapa a treia a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Franţa. 


Rusia – Romania LIVE STREAM preliminarii EURO 2018. Echipa naţională de handbal feminin a României joacă în acest final de lună două meciuri decisive pentru calificarea la Campionatul European din Franţa. Tricolorele ocupă primul loc, cu două victorii din tot atâtea meciuri. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

Rusia – Romania LIVE STREAM preliminarii EURO 2018. La plecarea sper Rusia, Ambros Martin, selecţionerul naţionalei, a declarat că vrea să le surprindă pe rusoaice. Din punct de vedere fizic, ele sunt extraordinare. Sunt foarte înalte, foarte puternice, au şi viteză. Trebuie să ne folosim mintea mai mult, pentru că nu am avut timp să pregătim aşa cum trebuia acest meci. De aceea trebuie să ne folosim mintea, pentru a face faţă împotriva unei asemena echipe. Poate că trebuie să facem ceva mai ciudat în apărare ca să le surprindem”, a declarat antrenorul spaniol.

Rusia – Romania LIVE STREAM preliminarii EURO 2018. Primele două echipe se califică direct

Rusia – Romania LIVE STREAM preliminarii EURO 2018. La Campionatul Mondial din Franţa se califică direct ocupantele primelor două locuri din cele şapte grupe. Alături de acestea, la turneul final se va mai califica şi cea mai bine clasată selecţionată de pe locul 3. Campionatul European de handbal feminin se va disputa în perioada 29 noiembrie-16 decembrie.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×