ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Ruşii au DECIS ultimul preţ pentru Bokila. BANII JOS!

Deşi Keşeru traversează o formă excelentă, Gâlcă a solicitat întăriri, iar aducerea unui atacant a devenit o prioritate pentru Steaua. În acest sens, oficialii din Ghencea au demarat, în...
Autori: Daniel Vlad, Răzvan Scarlat | 31.08.2014 | 00:16
Ruşii au DECIS ultimul preţ pentru Bokila. BANII JOS!

Deşi Keşeru traversează o formă excelentă, Gâlcă a solicitat întăriri, iar aducerea unui atacant a devenit o prioritate pentru Steaua. În acest sens, oficialii din Ghencea au demarat, în urmă cu aproximativ trei săptămîni, negocierile cu Terek Groznîi pentru transferul lui Jeremy Bokila, vîrf care a impresionat în Liga 1, cînd a înscris de 16 ori în 31 de partide. Mutarea nu s-a realizat pînă acum din cauza pretenţiilor financiare ale lui Terek. “Noi le-am trimis o cerere să mai scadă din preţ, iar ei spun că vor două milioane. În acest mod merg negocierile, dar continuăm şi sperăm să ajungem la un acord pînă la urmă”, a spus recent preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

ADVERTISEMENT

L-au ieftinit cu 200.000 €

FANATIK.RO a aflat, însă, că Terek a hotărît să mai scadă din preţul cerut pe Bokila, mai ales după ce atacantul le-a transmis că nu mai doreşte să continue în campionatul Rusiei. Astfel, oficialii din Ghencea au fost informaţi că noul preţ al congolezului este de 1.8 milioane de euro. Dat fiind faptul că i-au scăzut cota lui Bokila cu 200.000 de euro, şefii lui Terek au transmis omologilor săi de la Steaua că vor toţi banii odată, o plată în rate neintrînd în discuţie.

Becali: “Facem profit cu el!”

Finanţatorul roş-albaştrilor este hotărît să satisfacă pretenţiile ruşilor deoarece este convins că, într-un timp relativ scurt, îl poate vinde pe Bokila la un club din străinătate, pe o sumă de cel puţin trei milioane de euro. “Este un vis al meu să-l am pe Bokila! Băiatul este tînăr, dacă va face meciuri bune îl putem vinde mai departe şi, astfel, ne recuperăm investiţia şi facem şi profit. Dacă va da goluri îl vindem cu cel puţin trei milioane de euro”, a fost mesajul lui Gigi Becali de la Poarta Albă.

ADVERTISEMENT

“Ne gîndim la mai mulţi jucători, dar Bokila este şi a fost prima opţiune pentru noi” (Constantin Gâlcă)

3 goluri în 22 de partide a marcat Bokila pentru Terek

ADVERTISEMENT

1.32 milioane de euro este cota lui Bokila conform site-ului transfermarkt.de

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!