Life

Rușii canibali care au mâncat 30 de oameni. Mulțimi de rămășite umane s-au găsit în frigiderul lor

Doi ruși au mâncat 30 de oameni. Mulțimi de rămășite umane s-au găsit în frigiderul lor. Cum a ieșit cazul de groază la iveală
16.06.2024 | 11:31
Rusii canibali care au mancat 30 de oameni Multimi de ramasite umane sau gasit in frigiderul lor
Cuplul a ajuns pe mâinile oamenilor legii. Sursa foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Doi ruși, parteneri de cuplu, au șocat o lume întreagă. S-a descoperit că au mâncat 30 de oameni, iar părți din corpurile acestora au fost puse la frigider. De asemenea, canibalii s-au pozat cu rămășițele cadavrelor și au făcut filmulețe în care găteau carne de om.

Cuplul canibal din Rusia. A mâncat 30 de oameni. Mulțimi de rămășite ale victimelor în casa lor

Povestea pare un film de groază, dar este cât se poate de reală. Șapte pachete cu resturi din carne de om au fost găsite în frigiderul locuinței rușilor Dmitry Baksheev și Natalia Baksheeva. Aceștia aveau o plăcere în a tranșa persoane și a le mânca. Totuși, cum reușeau să atragă victime în capcana lor mortală?

ADVERTISEMENT

Cazul este din 2017 și a fost descoperit după ce Dmitry Baksheev și-a pierdut telefonul. Un muncitor a dat peste dispozitiv și a găsit în acesta imagini care l-au șocat. El a identificat fotografii cu mai multe părți ale cadavrului unei femei, potrivit Daily Mail.

Roman Khomayakov asfalta drumul când a găsit telefonul canibalului Baksheev. ”Asfaltam drumul, când am găsit acest telefon, l-am deschis și am văzut două fotografii. Prima oară nu am înțeles ce este acolo, păreau un cap și o mână”, a relatat oripilat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Roman Khomayakov a dat și peste selfie-uri destul de bizare. Posesorul telefonului avea fotografii cu mâna victimei în gură sau cu unul dintre degetele de la mâna acesteia în nas. Într-un video, agresorul canibal s-a lăsat filmat în timp ce tăia un deget de la mâna victimei.

”S-a fotografia cu mâna victimei în gură, a pus unul din degetele de la mâna victimei în nas. Apoi a tăiat un deget de la această mână cu un cuțit”, apare în raportul poliției din Rusia.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, muncitorul s-a trezit cu bărbatul în fața lui. Acesta își căuta telefonul și l-a întrebat dacă nu cumva i l-a găsit. Roman Khomayakov i-a oferit un răspuns negativ, iar după ce Dmitry Baksheev a plecat , el a contactat poliția.

”Bărbatul părea un homeless. Mi-a zis: „Mi-am pierdut telefonul”. L-am recunoscut din imaginile din telefon. Nu i-am returnat telefonul, i-am zis că nu știm nimic. A plecat. La scurt timp, a trecut o mașină de poliție și le-am dat telefonul. Le-am zis: „E treaba voastră, vedeți voi ce faceți…”,a mai precizat muncitorul.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii i-au depistat pe canibalii Dmitry Baksheev și Natalia Baksheeva, iar în casa acestora au găsit mai multe cadavre, cu femei date dispărute. Autoritățile s-au temut că acestea au fost racolate de pe site-urile matrimoniale.

”A văzut fotografiile, femeia a recunoscut peste 30 de victime, pe care le-a ucis și mâncat alături de soțul ei. Un psiholog din Nizhny Novgorod a fost chemat pentru a o determina să vorbească”, a explicat un anchetator.

Cuplul canibal avea conserve din carne de om

Interesant este că Natalia Baksheeva lucra ca asistentă medicală la academia militară când săvârșea ororile. Dusă la Psihiatrie, medicii au descoperit că, de fapt, este sănătoasă psihic. Asta în condițiile în care a făcut conserve din carne de om și le-a împărțit unor studenți piloți.

”Acasă la cei doi soți au fost găsite mai multe telefoane ale victimelor, dar și lecții video despre cum să gătești carnea umană. Această femeie a lucrat ca asistentă medicală la academia militară, unde ar fi împărțit conserve cu carne de om studenților piloți”, au mai detaliat polițiștii.

Pe lângă cele menționate, anchetatorii au mai descoperit resturi umane și într-un tomberon din apropierea casei canibalilor, dar și capul unei femei roșcate, într-o cutie de metal, alături de o bucată de piele umană. Rămășițe umane s-au găsit și într-un beci.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat