Fotbal international

Ruşii l-au “citit”! Cristiano Ronaldo, al doilea cel mai slab jucător al lui Juventus la Moscova! Cifrele ruşinoase: un singur dribling reuşit în 82 de minute

06.11.2019 | 22:14
Ruşii l-au
Cristiano Ronaldo. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a avut un început foarte bun de meci cu Lokomotiv Moscova, iar șutul său din lovitură liberă a fost scăpat printre picioare de Guilherme, portarul rușilor, dar Aaron Ramsey a împins mingea în poartă, astfel că golul a fost trecut în contul mijlocașului galez. Din păcate pentru el, restul meciului nu a mai fost atât de bun și în minutul 82 Maurizio Sarri l-a schimbat cu Paulo Dybala.

Cristiano Ronaldo, al doilea cel mai slab jucător al lui Juventus din meciul cu Lokomotiv

Cristiano Ronaldo a primit nota de 6.8 din partea site-ului „Fotmob” și a fost al doilea cel mai slab jucător al lui Juventus, după Wojciech Szczesny, portarul campioanei Italiei, care a primit nota 6.4. De altfel, statisticile confirmă forma slabă a portughezului din confruntarea cu Lokomotiv Moscova, iar la fiecare pasă greșită sau șut peste poartă fanii ruși se bucurau la fel de zgomotos ca în momentul în care echipa lor a egalat în minutul 12.

ADVERTISEMENT

Statisticile lui Cristiano Ronaldo, arată în felul următor:

  • 27 de pase reușite, adică 75%
  • 3 șuturi pe poartă, 3 șuturi peste poartă și 2 blocate
  • 1 dribling reușit din 5
  • nu a fost deloc faultat

Nu a dat mâna cu Maurizio Sarri

În momentul în care a fost înlocuit, starul portughez s-a dus direct către banca de rezerve, fără să mai dea mâna cu Maurizio Sarri, ceea ce poate fi un semn pentru o posibilă despărțire dintre tehnician și campioana Italiei. Juventus a câștigat, dar în stilul caracteristic din ultima vreme și anume o victorie la limită, după ce în multe momente echipa nu a arătat foarte bine, iar rușii puneau presiune.

ADVERTISEMENT

Douglas Costa a adus victoria în minutul 92 cu o acțiune personală de senzație, care s-a încheiat cu un gol printre picioarele portarului de la Lokomotiv Moscova. Juventus este prima echipă calificată din grupele Champions League.

  • 34 de ani a împlinit Cristiano Ronaldo pe 5 februarie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri