News

Rușii, tot mai panicați din cauza pierderilor enorme din război. Anunțul făcut de Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei

Soldații ruși sunt tot mai „panicați” din cauza pierderilor enorme din război. Aceștia se tem din cauză că le-au fost distruse multe echipamente militare și le-au murit colegii.
09.03.2022 | 10:54
Rusii tot mai panicati din cauza pierderilor enorme din razboi Anuntul facut de Statul Major al Fortelor Armate ale Ucrainei
ADVERTISEMENT

Soldații ruși se tem din cauza faptului că au existat pierderi enorme de personal pe frontul din Ucraina. În același timp, le-au fost distruse multe dintre echipamentele cu care au venit.

Forțele ruse, panicate de pierderile suferite în Ucraina

Anunțul a fost făcut de Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, pe rețelele de socializare, unde a mai transmis și că rușii sunt „panicați”.

ADVERTISEMENT

„Potrivit informațiilor disponibile, panica se răspândește în rândul personalului forțelor de ocupare din cauza pierderilor uriașe de forță de muncă și echipamente”, arată postarea de pe Facebook.

De altfel, informațiile spun că însuși Vladimir Putin nu se aștepta să existe această rezistență în Ucraina, iar el se aștepta ca invazia Ucrainei să dureze doar câteva zile. Suntem deja în cea de-a 14-a zi de război, iar ucrainenii încă luptă.

ADVERTISEMENT

Datele cele mai recente, din ziua de miercuri, arată că soldații ucraineni efectuează operațiuni de apărare în zonele operaționale.

„A început cea de-a paisprezecea zi a rezistenței eroice a poporului ucrainean împotriva invaziei militare ruse”, se arată în postarea respectivă.

ADVERTISEMENT

Ostilitățile continuă în Ucraina. Este a doua săptămână de război

Miercuri, ostilitățile continuă în Nizhyn, Ivanytsia, Trostyanets, iar soldații ucraineni încă apără Cernihiv. De asemenea, și districtele operaționale Polissya și Volyn sunt acum câmpuri de luptă.

Vestea bună este că Kievul încă rezistă presiunilor rusești, iar atacurile sunt respinse și sunt provocate daune „prin foc”.

ADVERTISEMENT

Și sudul este protejat de militarii ucraineni, căci forțele de apărare protejează granița și coasta mării, dar și infrastructura esențială.

De asemenea, anunțul mai arată și că Forțele Aeriene ale Armatei ucrainene resping loviturile de rachetă și de bombe și distrug avioanele rușilor.

De altfel, pentru a-și suplini pierderile, ucrainenii spun că Federația Rusă a dat afară mai mulți studenți, pentru a merge la război.

„Au existat cazuri de expulzare a tinerilor în vârstă de recrutare din instituțiile de învățământ superior ale federației ruse cu scopul de a suplini rezerva armatei invadatorilor”, a mai transmis Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

ADVERTISEMENT