Fotbal international

Rușinea anului în fotbalul mondial! Fosta echipă a lui Keșeru, eliminată de o formație din Liga a 6-a! Cota uriașă pe care o avea la pariuri

05.01.2019 | 23:58
Rusinea anului in fotbalul mondial Fosta echipa a lui Keseru eliminata de o formatie din Liga a 6a Cota uriasa pe care o avea la pariuri

Angers, fosta echipă a lui Claudiu Keșeru, a trăit rușinea anului 2019 în fotbalul mondial. Deși ne aflăm abia la început, cu greu mai poate fi depășită o asemenea surpriză pe parcursul sezonului.

Angers, formație de mijlocul clasamentului în Ligue 1, a fost învinsă în Cupa Franței cu 0-1 de Viry-Chatillon, club din cel de-al șaselea eșalon fotbalistic în Franța!

Rușinea anului în fotbalul mondial

A fost un rezultat de coșmar pentru pariori. Cota medie pentru o victorie a amatorilor de la Viry-Chatillon era de 36.00! Ce înseamnă asta? Cu zece lei pariați pe 1 solist puteați obține un profit net de 350 lei.

Unicul gol al partidei a fost marcat în debutul reprizei secunde.

Viry-Chatillon este o comună cu 30 de mii de locuitori localizată în apropierea suburbiilor Parisului. Aici își desfșoară meciurile Paris FC, echipa de fotbal feminin care activează în prima ligă națională.

Viry-Chatillon a produs șocul rundei în Cupa Franței
Viry-Chatillon a produs șocul rundei în Cupa Franței

Montpellier a fost eliminată și ea

Interesant este că Angers nu a fost singura echipă care s-a făcut de râs în Cupa Franței. Montpellier, formație ce se află în cursa pentru cupele europene în actuala stagiune, a fost la râdnul său învinsă cu 0-1 de Sannois, formație din Liga Națională, cea de-a trei divizie valorică.

Dacă în Cupa Franței s-au produs surprize majore, în Cupa Angliei marile favorite au obținut victorii clare. Tottenham, Manchester United, Arsenal și Chelsea s-au distrat cu adversarele de ligă inferioară pe care le-au avut în față.