News

RUŞINOS! România participă la Mondiale cu un bob împrumutat

România a obţinut cea mai mare performanţă din sporturile de iarnă la bob în 1968 cînd Ion Panţuru şi Nicolae Neagoe au cîştigat medalia de bronz la Olimpiada de la Grenoble. A fost singura...
24.02.2015 | 10:11
RUŞINOS! România participă la Mondiale cu un bob împrumutat
ADVERTISEMENT

România a obţinut cea mai mare performanţă din sporturile de iarnă la bob în 1968 cînd Ion Panţuru şi Nicolae Neagoe au cîştigat medalia de bronz la Olimpiada de la Grenoble. A fost singura medalie obţinută de România la JO de iarnă. De atunci, au trecut mai bine de 40 de ani, însă se pare că echipamentul de concurs nu s-a schimbat. 

Maria Constantin şi Andreea Grecu participă la Campionatele Mondiale de Bob, însă nu au avut la dispoziţie decît un bob vechi care nu făcea faţă rigorilor concursului. Astfel, cele două reprezentante ale României vor concura cu un bob împrumutat de la nemţi. Prima manşă va avea loc joi.

ADVERTISEMENT

Situaţia nu este una nouă pentru noi. Echipajul de dublu sanie al României de la JO de la Soci din 2014 a fost descalificat din cauza echipamentului de concurs vechi. Organizatorii s-au temut de o tragedie şi au decis să nu îi lase pe tricolori să concureze.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri