Sport

Rusoaicele au citit jocul României după accidentarea lui Neagu! “S-au schimbat toate calculele. Știu ce se va întâmpla acum”

14.12.2018 | 17:56
Rusoaicele au citit jocul Romaniei dupa accidentarea lui Neagu Sau schimbat toate calculele Stiu ce se va intampla acum
ADVERTISEMENT

Adversarele tricolorelor din semifinala Campionatului European de handbal feminin, rusoaicele au citit deja jocul României după accidentarea lui Neagu! Vedeta formației antrenata de Trefilov, Anna Vyakhireva a tras un semnal de alarmă printre coechipiere și le-a atras atenția acetora. „Româncele vor fi extramotivate după ce au pierdut-o pe Neagu”, a spus componenta naționalei ruse.

“Pentru a trece de România trebuie să jucăm la cel mai înalt nivel. Putem spune că ne cunoaștem destul de bine unele pe celelalte, am avut multe dueluri împreună, însă acum va fi o situație extrem de diferită. România nu se poate baza pe Cristina Neagu, asta schimbă toate calculele. Era principala lor armă. De fiecare dată când jucam împotriva lor ne concentram asupra ei. Eu personal primeam sarcina de a o bloca. Uneori făceam marcaj om la om pe tot terenul. Ce se va întâmpla acum? Cred că naționala României va fi extramotivată de lipsa liderului. Fetele vor lupta cum pot ele mai bine”, a declarat Vyakhireva

Rusoaicele au citit jocul României după accidentarea lui Neagu! v
Cristina Neagu s-a accidentat în timpul partidei cu Ungaria

Rusoaicele au citit jocul României după accidentarea lui Neagu!

Șase luni de zile va lipsi Cristina Neagu după accidentarea suferită în meciul România – Ungaria 29-31. Era ultima partidă din grupele principale ale Campionatului European din Franța. Jucătoarea CSM-ului are ruptură de ligamente la genunchiul drept și nu va mai juca în niciun meci în acest sezon. Neagu s-a accidentat în minutul 52 al întâlnirii în urma unui contact dur cu jucătoarea Szimonetta Planeta. Neagu a rămas întinsă pe teren, a țipat de durere și a fost ajutată imediat de staff-ul medical al tricolorelor. Interul stânga al naţionalei a părăsit terenul pe targă.

ADVERTISEMENT

În trei rânduri a fost numită Cristina Neagu cea mai bună jucătoare a lumii. Prima oară în 2010, apoi în 2015 şi 2016. Interul stânga a semnat cu CSM Bucureşti în 2017, după patru ani de zile petrecuți la Buducnost, formație alături de care a câștigat Final Four.

  • 6 luni de zile va absenta Cristina Neagu în urma accidentării