Life

Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut. Cum a fost surprins starul din filmul Gladiatorul

13.10.2020 | 14:38
Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut Cum a fost surprins starul din filmul Gladiatorul
Russell Crowe, protagonistul din filmul Gladiatorul, e de nerecunoscut în prezent
ADVERTISEMENT

Russell Crowe este considerat unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywod. De curând, însă, a fost surprins în ipostaze incredibile, iar fanii abia dacă l-au recunoscut.

În prezent acesta a ajuns la vârsta de 56 de ani și aproape i-a șocat pe cei din public, după ce a avut o apariție total neașteptat. Mai mult, scenele au coincis și cu aniversarea de 20 de ani a filmului Gladiatorul, în care Russell Crowe s-a consacrat prin talentul său actoricesc.

ADVERTISEMENT

Starul originar din Noua Zeelandă a fost fotografiat când participa la un eveniment, dar imaginea lui este total schimbată față de cea cunoscuută de fani sau pe care mulți se așteptau să o vadă. De la carismaticul actor tot timpul îngrijit și care se prezenta la evenimente într-o ținută fără cusur, acesta a trecut într-o extremă neașteptată.

Așa arată în prezent Russell Crowe. Starul de la Hollywood și-a uluit fanii

Russell Crowe a fost surprins de către fotografi când participa în Sydney, Australia, la un meci de tenis, alături de o prietenă apropiată, pe nume Britney Theriot.

ADVERTISEMENT

Evenimentul sportiv a fost unul savurat pe deplin de către celebrul bărbat, el având o apariție similară mai degrabă a unui bunic simpatic decât al unui star răpitor. Actorul de la Hollywood a acumulat și câteva kilograme în plus, cel mai probabil în lunile de pandemie.

Totodată, apariția sa generală a fost una lejeră, iar Russell Crowe s-a prezentat la meciul de tenis cu părul lăsat acum lung, grizonat și prins într-o coadă de cal. Vizibil îmbătrânit, având și barba, dar și podoaba capilară grizonate, acesta a urmărit cu mare interes evenimentul.

ADVERTISEMENT

De curând acesta a dezvăluit că a refuzat un rol ce s-ar fi putut dovedi unul cheie din cariera lui, și anume o apariție din primul film al seriei Lord of the Rings. Un asemenea rol i-ar fi putut aduce starului încasări de peste 100 de milioane de dolari, notează cei de la Daily Mail.

Mai mult, dacă alți actori se mențin într-o formă foarte bună și la vârste ceva mai înaintate, starul de 56 de ani de ani a preferat să aibă o astfel de apariție, ceva mai neîngrijită.

ADVERTISEMENT
Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut. Cum a fost surprins starul din filmul Gladiatorul
Russell Crowe și-a șocat fanii prin ultima apariție publică, la un meci de tenis

Este cunoscut că acesta a trecut și printr-o decepție amoroasă, după ce mariajul său cu Danielle Spencer, cu care s-a însurat în 2003 și cu care are doi copii, a ajuns la final în 2012. Actorul a susținut și în anul 2015 că încă este îndrăgostit de fosta parteneră de viață, dar din păcate ruptura dintre ei a fost multe prea puternică.

ADVERTISEMENT