Fotbal international

Rustu Recber, fostul portar legendar al Turciei, în stare gravă la spital! Prezintă simptome de coronavirus

29.03.2020 | 15:03
Rustu Recber fostul portar legendar al Turciei in stare grava la spital Prezinta simptome de coronavirus
ADVERTISEMENT

Recbe Rustu, fostul portar legendar al naționalei Turciei, a fost infectat cu coronavirus și se află în stare gravă la spital. Mărturia a fost făcută de soția sa printr-o postare pe rețelele de socializare.

Rustu Recber, fostul portar legendar al Turciei, în stare gravă la spital

Recber Rustu, fostul portar legendar al naționalei Turciei se află în stare gravă la spital, după ce a fost infectat cu coronavirus. Rustu s-a retras din activitate în 2012, el fiind cel mai titrat jucător din istoria Turciei cu 124 de prezențe.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale, Recber Rustu a jucat pentru Beșiktaș, Fenerbahce și FC Barcelona.

În prezent, Turcia a ajuns la 5.700 de persoane infectate cu coronavirus, înregistrând 92 de decese.

Marius Șumudică, despre situația din Turcia

Marius Șumudică a vorbit despre situația din Turcia privind coronavirusul, motiv pentru care a ales să se întoarcă în România, de teama infectării cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Preparatorul meu le-a făcut program de acasă, prin video. Sunt foarte surprins de atitudinea celor de la Gaziantep. Noi din punct de vedere profesional ne-am făcut treaba perfect. Nu înțeleg de ce sunt așa frustrați că eu am reușit să iau un avion privat, să nu risc să fiu infectat.

Echipa asta este construită de mine, până să vin eu jucau cu 2.000 de oameni în tribune, acum vin 20.000. Locul nouă este o performanță uluitoare pentru Gaziantep, dacă luăm în considerare bugetele echipelor din Turcia, cele care sunt sub noi în clasament.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu Bașkanul și i-am spus că am venit la familia mea, mă izolez, pentru ce să rămân acolo? Mă omoram dacă rămâneam acolo, toate erau închise, ce să fac acolo? să mănânc doar sandvișuri? Eu cred că două luni de acum încolo nu se va mai juca nimic”.

„La ultimul antrenament mi-a fost foarte greu să îi fac pe jucători să se concentreze la fotbal, cu siguranță vor fi probleme chiar și după reluare fotbalului. Sunt probleme, nu vor trece așa ușor, este un moment istoric”, a declarat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT
  • 46 de ani a împlinit Recber Rustu pe 10 mai