Fotbal international

Rusul care bagă spaima în FCSB! VIDEO. Cine este atacantul Mladei Boleslav cu 29 de goluri și 7 assist-uri în sezonul trecut

22.07.2019 | 16:07
Rusul care baga spaima in FCSB VIDEO Cine este atacantul Mladei Boleslav cu 29 de goluri si 7 assisturi in sezonul trecut

FCSB a aflat cu cine va juca în turul trei preliminar al Europa League, dacă va trece de formația din Armenia, Alashkert. În aceste condiții FCSB o va întâlni pe câștigătoare dublei dintre Mlada Boleslav și FC Ordabasi, cehii de la Mlada Boleslav pornind ca mari favoriți în turul doi preliminar al Europa League.

Atacantul rus al Mladei la care trebuie să fie atenți roș-albaștri

Nikolay Komlichenko este cel mai periculos jucător de la Mlada Boleslva. Atacantul rus a fost transferat în această vară definitiv de la FK Krasnodar, pentru 1.800.000 de euro asta după ce în sezonul trecut a evoluat pentru cehi sub formă de împrumut. Tânărul atacant rus i-a convins pe șefii Mladei să facă o investiție mare pentru a-l transfera, în urma evoluțiilor foarte bune pe care acesta le-a avut sezonul trecut.

Nikolay Komlichenko a fost golgheterul Cehiei în sezonul trecut, marcând 29 de goluri și oferind 7 pase decisive. Acesta deține recordul de goluri marcate într-un singur sezon al campionatului Cehiei, iar veștile bune nu au încetat să apară pentru el, fiind convocat în naționala Rusiei pentru meciurile cu Cipru și San Marino  în cadrul calificărilor pentru EURO 2020, însă nu a apucat să-și facă debutul pentru naționala mare a țării sale.

Nikolay Komlichenko, asul din mânecă al cehilor

Atacantul rus în vârstă de 24 de ani este asul din mânecă al cehilor, acesta începând sezonul în forță și marcând un gol în primul meci din campionatul în care evoluează și Alexandru Băluță cu Nicușor Stanciu. Komlichenko a marcat golul victoriei din penalty, în minutul 82, în victoria cu 1-0 contra lui Karvina. El este jucătorul de la care fanii și conducerea Mladei au așteptări foarte mari, iar până acum, rusul nu le-a înșelat așteptările acestora.

Totuși, jucătorii FCSB-ului nu trebuie să fie atenți doar la Nikolay Komlichenko, Mlada Boleslav având în componența lotului câțiva jucători interesanți precum veteranul de 33 de ani Daniel Pudil, fundaș cu o vastă experiență în fotbalul englezesc, acesta evoluând mai multe sezoane pentru Sheffield Wednesday și Watford.

  • 3.500.000 de euro este cota de piață a atacantului Nikolay Komlichenko, conform Transfermarkt
  • 6 meciuri și un gol are atacantul pentru naționala U21 a Rusiei