Fotbal international

Ruud Gullit îl vrea pe Dan Petrescu antrenor în Anglia: ”Trebuie să i se acorde această şansă”

01.12.2019 | 20:31
Ruud Gullit il vrea pe Dan Petrescu antrenor in Anglia Trebuie sa i se acorde aceasta sansa
ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional olandez Ruud Gullit îl vrea pe Dan Petrescu antrenor în Anglia, după ce ”Bursucul” a avut un sezon european foarte bun cu CFR Cluj. Gullit a fost prezent sâmbătă seară la Romexpo cu ocazia tragerii la sorți a grupelor pentru Campionatul European din 2020.

Ruud Gullit îl vrea pe Dan Petrescu antrenor în Anglia: ”Știu că îşi doreşte foarte mult”

”Îl iubesc pe Petrescu, când era în Rusia l-am vizitat și am luat cina împreună. Sunt foarte mândru de el pentru că se descurcă foarte bine. Mi-aş dori să-l văd în Anglia, ştiu că îşi doreşte foarte mult. Dar trebuie să i se acorde această şansă”, a declarat Rudd Gullit despre o posibilă aventură în Anglia a lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu și Ruud Gullit au fost colegi la Chelsea Londra și au câștigat împreună Cupa Angliei, Cupa Ligii, Cupa Cupelor și Supercupa Europei. Nume uriașe ale fotbalului european au fost prezente la București pentru tragerea la sorți a grupelor Euro 2020.

CFR Cluj, la un pas de primăvara europeană

CFR Cluj are nevoie de un punct în meciul cu Celtic Glasgow sau ca Lazio Roma să nu câștige cu Rennes pentru a se califica în 16-imile de finală ale Europa League. Partida CFR Cluj – Celtic Glasgow, din ultima etapă a Grupei E, se va disputa la 12 decembrie, de la ora 19:55, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

ADVERTISEMENT
Tags: