Life

Ruxi de la Bravo, ai stil, look cu totul inedit. Cum apare concurenta în platou de 1 Decembrie

Ruxi de la Bravo, ai stil îi surprinde pe toți cu noul ei look! Vedeta are o apariție de senzație în ediția specială a emisiunii cu ocazia zilei de 1 Decembrie.
01.12.2021 | 10:34
Ruxi de la Bravo ai stil look cu totul inedit Cum apare concurenta in platou de 1 Decembrie
Ruxi, concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Rxui este una dintre cele mai versatile concurente de la Bravo, ai stil. Look-urile pe care le adoptă atrag atenția de fiecare dată, iar cel pe care vedeta îl va prezenta de 1 Decembrie îi va lăsa pe toți mască!

Preferata publicului de până acum a încercat tot felul de ținute de-a lungul emisiunii, dar și coafuri care mai de care mai extravagante.

ADVERTISEMENT

Sătmăreanca reușeșe să fie din nou în centrul atenției, de data asta datorită unei peruci care îi vine foarte bine.

Ruxi, look inedit la Bravo, ai stil, de 1 Decembrie

Opulenta apare roșcată în ediția Bravo, ai stil Celebrities din 1 Decembrie. Influencerița este de nerecunoscut cu noua ei coafură, îmbrăcată într-un costum cu elemente florale.

ADVERTISEMENT

Nu este singura surpriză cu care telespectatorii se vor întâlni de 1 Decembrie. O nouă concurentă va intra în concursul de modă de la Kanal D, înlocuind-o pe Mădălina Pamfile, recent ieșită din motive medicale.

Amna este cea mai nouă ”achiziție” de la Bravo, ai stil. Cântăreața este noul pariu al turcilor, iar prezența ei cu siguranță va provoca o serie de controverse având în vedere că va fi colegă de platou cu Viviana Sposub, rivala bunei sale prietene Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

Amna intră cu forțe proaspete în competiție

„În această competiție îmi doresc să evoluez. Să învăț lucruri despre stil și despre cum să combini anumite piese pentru a crea ținute statement, dar și să le cunosc mai bine pe celelalte concurente, cât și pe jurați.

Vreau să creăm legături de prietenie frumoase”, a mărturisit Amna pentru Kanal D înainte de a intra în joc.

ADVERTISEMENT

Revenind la concurs, un nou conflict se va isca în platou, de data aceasta între Raluca Dumitru și Mellina, foste participante la Survivor România.

Raluca susține că Mellina este mult prea sensibilă și că orice remarcă ar face o deranjează. „Îți trece până te măriți”, îi spune Raluca Mellinei, aflată în fața juraților.

Bravo, ai stil este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Competiția se află la cel de-al șaptelea sezon, din care fac parte doar vedete.

În competiție au mai rămas Anda Adam, Viviana Sposub, Adina Halas, Ruxi, Raluca Dumitru, Mellina și Nicoleta Dragne. Fetele care au ieșit până acum din concurs sunt Mădălina Pamfile, Ioana Filimon, Olga Verbițchi, Otniela Sandu și Nicoleta Nucă, printre altele.

 

ADVERTISEMENT