Life

De ce este singură Ruxi de la Bravo, ai stil! Câștigătoarea a spus ce condiții trebuie să îndeplinească un potențial iubit

Ruxi, câștigătoarea ultimului sezon de la Bravo, ai stil!, a făcut mai multe dezvăluiri despre relații și bărbați. De ce nu are iubit frumoasa brunetă?
22.02.2022 | 20:19
De ce este singura Ruxi de la Bravo ai stil Castigatoarea a spus ce conditii trebuie sa indeplineasca un potential iubit
Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, dezvăluiri despre relații și bărbați. De ce nu are iubit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a show-ului moderat de Ilinca Vandici a spus de ce este singură, dar și care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un potențial partener de viață.

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities are o cerință aparte atunci când vine vorba de persoana de lângă ea. Cunoscuta influenceriță caută un bărbat înalt, asta pentru că și ea are la rândul ei este foarte înaltă.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea premiului cel mare de la Kanal D a mai sublinat faptul că adoră masculii care emană inteligență prin toți porii și care să aibă un loc de muncă stabil.

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, dezvăluiri despre relații și bărbați. De ce nu are iubit

„Mai bine trening decât colanți, adică eu cel puțin, nu pot. Sunt ca și bărbații care poartă slipul chilot. Mai știu și în ziua de azi care mă deprimă…

ADVERTISEMENT

Nu cred că este bărbatul perfect, este bărbatul căruia îi accepți calitățile și defectele pe care poți să le duci. Singura chestie pe care o am e să fie înalt.

Nu pot să trec peste asta. Minim 1,80 m. Dacă treci de asta, trebuie să fii șmecher rău. Dacă întâlnesc un bărbat și are 1, 80 e la limită, dar nu zic nu.

ADVERTISEMENT

Îmi plac bărbații educați, tocilari care să știe chestii. Îmi plac tocilarii, dar care au și vagabonțeală din aia, să aibă un job serios, dar după aceea să ieșim…

Eu sper. Nu știu dacă sunt din ăștia care sunt deștepți. Cred că cer cam multe”, a dezvăluit Ruxi în cadrul emisiunii online Wownews, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, dezvăluiri despre planurile sale

Câștigătoarea show-ului de modă „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit și despre planurile de viitor. Frumoasa brunetă a început să scrie o nouă carte, după ce prima, „Intoxicată”, a avut un real succes la public.

Următorul manuscris se va contura în centrul întâmplărilor prin care a trecut și lucrurile pe care a ajuns să le învețe despre propria persoană. Ruxi vede cartea ca pe un „film amuzant”.

„Când ajungi să descoperi chestii despre tine, vezi cum sunt bărbații. Unii te păcălesc și te prind, acolo trebuie să lucrezi cu tine”, a completat frumoasa brunetă, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT