Life

Ruxi, cea mai bună concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a remarcat Maurice Munteanu la ea

Ruxi, pe numele ei Roxana Erdei, se face din ce în ce mai remarcată în emisiunea de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.
31.10.2021 | 20:32
Ruxi cea mai buna concurenta de la Bravo ai stil Celebrities Ce a remarcat Maurice Munteanu la ea
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă l-a impresionat pe unul dintre jurații show-ului, Maurice Munteanu având numai cuvinte de laudă la adresa renumitei influencerițe.

Vedeta de la Kanal D a remarcat un lucru foarte important de când a început sezonul cu numărul 7 de la „Bravo, ai stil”, care este dedicat persoanelor publice din showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a observat de-a lungul săptămânilor ținutele lui Ruxi, dar și atitudinea pe care o are frumoasa brunetă în platoul emisiunii moderate de Ilinca Vandici.

Ruxi, cea mai bună concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu o laudă

Cu riscul de a lansa unele controverse între participantele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, juratul de la Kanal D a pus punctul pe „i” legat de prestațiile lui Ruxi.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să creez acum controverse între concurente sau în social media. Eu mă refer strict la un produs stilistic, nu mă refer la individa Rux și Opulență. Nu mă interesează. 

Eu nu sunt aici să îi fac autobiografia, nici să îi fac un profil psihologic. Pe mine mă interesează prestația ei în acest concurs din punct de vedere stilistic, sigur, tinând cont și de alte elemente.

ADVERTISEMENT

Ținuta este beton, ținuta este actuală, este amuzantă, te poți îmbrăca oriunde așa. Momentul mi s-a părut extrem de catchy.

Da, în acest moment, fără să îmi fie frică, spun că este cea mai bună concurentă de la sezonul 7. Punct. Până în acest moment…”, a declarat Maurice Munteanu despre Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ruxi, lăudată de toți jurații de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Bruneta este fără doar și poate una dintre cele mai bune concurente din sezonul actual, iar ținutele ei au fost apreciate încă de la prima apariție.

Raluca Bădulescu a dezvăluit că o urmărește pe Ruxi în social media și spune despre ea că este șefa improvizației atât în mediul virtual, cât și în emisiune.

De asemenea, nici Tibi Clenci nu a avut de-a lungul timpului foarte multe critici la adresa concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities” ceea ce o aduce mai aproape de marele premiu.

ADVERTISEMENT