Life

Ruxi de la Bravo, ai stil, opulență de… 80 de lei! Pe ce ”piesă de rezistență” a dat această sumă vedeta

Ruxi, câștigătoarea Bravo, ai stil Celebrities 3, este cunoscută publicului larg sub denumirea Ruxi Opulenta, însă cât de opulentă este în realitate fashionista?
05.07.2022 | 11:42
Ruxi de la Bravo ai stil opulenta de 80 de lei Pe ce piesa de rezistenta a dat aceasta suma vedeta
Ruxi Opulenta, câștigătoarea Bravo, ai stil Celebrities 3. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Erdei, pe numele din buletin, și-a făcut faima din numele Opulenta, însă vedeta are în garderobă piese vestimentare care nu costă chiar o căruță de bani.

Ruxi de la Bravo, ai stil și-a cumpărat un costum de baie destul de accesibil

Este sezon estival și mai toate doamnele și domnișoarele defilează în costume de baie. Unele costume pot ajunge la sume mari, mai ales dacă vorbim despre cele purtate de vedetele cunoscute.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că o ”arde” pe lux, Rux a reușit să se remarce cu un costum de baie care nu costă mai mult de 80 de lei, la reducere.

Câștigătoarea Bravo, ai stil nu ascunde faptul că în dulapul ei se regăsesc și haine accesibile tuturor, ba chiar și în timpul concursului a jonglat cu piesele scumpe și cu cele achiziționate de la mâna a doua.

ADVERTISEMENT

Costumul despre care vorbim îl poate găsi orice domnișoară într-un magazin destul de cunoscut de la noi. Deși a spus că va da toți banii câștigați din concursul de la Kanal D pe haine, fashionista pare să fie destul de chibzuită când vine vorba de alegerea anumitor articole vestimentare.

E drept, Ruxi a spus de multe ori că nu se uită la suma pe care o dă pentru o piesă vestimentare. Și le alege în funcție de preferințe, chiar dacă acea piesă costă 80 de lei, cum este cazul costumului de baie cu care s-a afișat pe Instagram, sau mii de lei.

ADVERTISEMENT

Concursul de la Kanal D nu i-a adus doar avantaje financiare

Dincolo de premiul de 100.000 de lei pe care l-a câștigat la Bravo, ai stil, Ruxi a rămas și cu o serie de cunoștințe în legătură cu moda. Această experiență a ajutat-o să își cunoască mai bine propriul stil. Pentru ea, concursul a fost locul ideal în care a putut încerca toate combinațiile posibile de haine.

„Consider că am ieșit cu cunoștințe noi de înțelepciune. Am un alt pachet emoțional, m-am mai călit puțin și pe lângă asta m-am schimbat stilistic.

ADVERTISEMENT

Nu o să mai port treninguri de acum încolo, am aruncat foarte multe, vreo 20 am dat. O să mă dezvolt pe partea de fashion”, spunea în urmă cu ceva vreme vedeta pentru Kanal D.

Ruxi Opulenta a dat 80 de lei pe un costum de baie. Foto: Instagram

”Sparge” banii pe pofta ei: „Dau fără număr. Îmi iau ce vreau”

Revenind la bani, Ruxi a mai spus că încă mai are o parte din marele premiu. Cu restul banilor care i-au rămas, bruneta vrea să călătorească prin Europa. De asemenea, o parte din bani îi va da în continuare pe haine.

„Mai sunt acolo (n.r.: banii), dar, eu am zis că îi sparg. După 6 luni de chin am zis că îi sparg și asta și fac. Îi sparg pe pofta mea, pe ce vreau eu. Îi sparg pe ținute. Trăiesc așa câteva luni fără stres. Dau fără număr. Îmi iau ce vreau, fără să mă gândesc la preț”, a mai spus Ruxi pentru wowbiz.ro.

De altfel, după victoria de la Bravo, ai stil, Ruxi a început să fie tot mai căutată pentru abilitățile sale ca stilistă. Una dintre persoanele cu care colaborează, căreia îi face de la o vreme ținutele este fosta ei colegă de emisiune, cântăreața Amna.

ADVERTISEMENT