Life

Ruxi, momentul adevărului: mai are sau nu bani din premiul de la Bravo, ai stil? Pe ce i-a ”spart” până acum

A trecut ceva timp de când Ruxi a câștigat al doilea sezon Bravo, ai stil Celebrities. Mai are Opulenta bani din marele premiu? Vedeta a vorbit în ce îi investește.
19.06.2022 | 10:52
Ruxi momentul adevarului mai are sau nu bani din premiul de la Bravo ai stil Pe ce ia spart pana acum
Ruxi, câștigătoarea sezonului 2 Bravo, ai stil Celebrities. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ruxi Opulenta nu se uită la bani atunci când vrea să se distreze ori să se îmbrace așa cum îi place. Câștigătoarea Bravo, ai stil Celebrities 2 a fost sinceră când a trebuit să răspundă la întrebarea legată de cum a gestionat până acum premiul obținut în concursul de la Kanal D.

Ruxi de la Bravo, ai stil încă mai are bani din premiul de 100.000 lei

Roxana Erdei a participat de curând la un eveniment extravagant în Capitală, unde a impresionat din nou cu outfitul ei. Îmbrăcată într-o ținută animal print, cu glugă pe cap, Ruxi a vorbit despre perioada de după Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

Încă mai are bani din suma în posesia căreia a intrat în urmă cu 6 luni. Nu a spus cât mai are din 100.000 de lei, însă a mărturisit că e dispusă să îi spargă pe toate poftele ei. Așadar, Ruxi va investi în ea de acum înainte, fără să se uite la bancnote.

„Mai sunt acolo. Dar, eu am zis că îi sparg. După 6 luni de chin am zis că îi sparg și asta și fac. Îi sparg pe pofta mea, pe ce vreau eu.

ADVERTISEMENT

Îi sparg pe ținute, trăiesc așa câteva luni fără stres, dau fără număr, îmi iau ce vreau, fără să mă gândesc la preț”, a declarat Ruxi pentru wowbiz.ro.

Influencerița va călători prin Europa

Roxana are planuri mari pentru această vară. Vedeta Kanal D a mai spus că vrea să călătorească destul de mult. Va merge în perioada următoare mai mult prin Europa. A pus deja ochii pe niște destinații de vis din Italia, Anglia și Spania.

ADVERTISEMENT

Ruxi Opulenta este una dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi. Participarea la Bravo, ai stil i-a crescut cota de popularitate, vedeta reușind să detroneze nume mari ale showbiz-ului în cadrul acestui concurs precum Bella Santiago sau Amna.

În marea finală, Ruxi a fost cu Viviana Sposub. Iubita lui George Burcea nu a câștigat, dar a continuat să lucreze în lumea televiziunii, fiind asistenta lui Bursucu în matinalul „Dimineața cu noi”.

ADVERTISEMENT