Life

Ruxi Opulenta, la un pas de tragedie la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Momente dramatice în Republica Dominicană

Furtuna a făcut ravagii în Republica Dominicană, iar concurenții Sunt celebru, scoate-mă de aici! au avut de suferit. Ruxi Opulenta, la un pas de tragedie, după ce trăsnetul a lovit un copac.
05.09.2022 | 22:56
Ruxi Opulenta la un pas de tragedie la Sunt celebru scoatema de aici Momente dramatice in Republica Dominicana
Ruxi Opulenta, momente de panică la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tragedie a fost la un pas să se întâmple la filmările emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!. În timpul unei furtuni puternice, un trăsnet a lovit un copac și o creangă a fost aproape să o lovească pe Ruxi Opulenta, câștigătoarea sezonului trecut al emisiunii Bravo, ai stil!.

Ruxi Opulenta, aproape de tragedie la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. O furtună puternică a izbucnit în Dominicană

După ce au mâncat pe săturate din recompensa câștigată la jocul anterior, concurenții din Tabăra Plăcerilor au fost la un pas de tragedie.

ADVERTISEMENT

Furtuna a izbucnit în jungla dominicană și, chiar dacă la început au fost supărați pentru că li se vor uda saltelele și vor fi nevoiți să doarmă pe paturile de fier, ulterior, lucrurile au devenit și mai rele.

Nici măcar acoperișurile pe care le aveau deasupra paturilor nu le-au fost de prea mare ajutor. Mai mult, Ruxi Opulenta, fosta câștigătoare de la Bravo, ai stil!, a fost la un pas de la tragedie.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, un trăsnet a lovit copacul care se afla în spatele ei și o creangă a căzut lovind tabla pe care liderul scrie zilnic atribuțiile fiecărui membru. 

„A tunat foarte puternic și din tunetul ala s-a auzit, așa, o cracă. Cred că a trăsnit într-un copac. Nu știu ce s-a întâmplat, dar, efectiv, m-am speriat.

ADVERTISEMENT

Am zis ‘Mamă, dacă mai îmi cade și aia în cap’. Aveam și orezul în mână, ‘Dacă mai îmi cade și orezul pe jos și rămân și fără orez și cu craca în cap’… Simțeam că suntem pedepsiți că am câștigat”, a declarat Ruxi.

Concurenții Sunt celebru, scoate-mă de aici!, în panică

Printre concurenții Sunt celebru, scoate-mă de aici! s-a instalat rapid panica. Ambele tabere și-au făcut griji pentru ceea ce putea să se întâmple.

ADVERTISEMENT

În stilul său caracteristic, Geani Kiriță a glumit și a spus că întâmplarea a fost prețul pe care colegii din echipa adversă l-au plătit pentru că s-au bucurat puțin prea tare de fructele câștigate.

„V-am zis eu să nu mâncați pepene cu poftă? Nu cumva, că ați mâncat pepenele ăla roșu în fața noastră cu poftă și dă Bărbosu’ de sus?”, a reacționat fotbalistul.

ADVERTISEMENT