Life

Ruxi Opulenta și Alexandra Ungureanu au petrecut la nunta unei cunoscute make-up artiste! Nu s-au vorbit, dar s-au nimerit la ținute

Ruxi Opulenta și Alexandra Ungureanu, cele două câștigătoare Bravo, ai stil Celebrities s-au întâlnit cu o ocazie specială. O prietenă comună s-a căsătorit în weekend.
13.06.2022 | 12:32
Ruxi Opulenta si Alexandra Ungureanu au petrecut la nunta unei cunoscute makeup artiste Nu sau vorbit dar sau nimerit la tinute
Ruxi și Alexandra Ungureanu au dat dovadă de stil la nunta unei make-up artiste. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cu stilul la purtător, Ruxi Opulenta și Alexandra Ungureanu au atras toate privirile la o nuntă care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Cele două câștigătoare ale concursului Bravo, ai stil s-au nimerit la ținute, cu toate că nu s-au vorbit.

Stilatele Ruxi Opulenta și Alexandra Ungureanu s-au nimerit la ținute

Vedetele au participat la nunta Dianei Ionescu, o cunoscută make-up artistă cu care colaborează multe celebrități de la noi.

ADVERTISEMENT

Ruxi și Alexandra au petrecut până în zori alături de mireasă și ceilalți meseni, ba chiar au profitat că s-au revăzut făcând și câteva poze și filmulețe împreună.

Fetele au purtat două rochii albastre, iar Roxana Erdei s-a mirat pentru că este a doua oară când participă la un eveniment unde se află și Alexandra Ungureanu, la care amândouă poartă aceeași culoare.

ADVERTISEMENT

„Cum ne-am nimerit iar în albastru? Deci, jur! Cum? Care erau șansele?”, spune Ruxi pe Instastory în filmarea în care apare și Alexandra Ungureanu.

Și mireasa a fost în centrul atenției, asta deoarece a spart tiparele clasicei rochii albe. Make-up artista a purtat o rochie clasică, dar cu un touch personal. Diana și-a aplicat un papion negru la gât, devenind uan din cele mai șic mirese cu acest accesoriu!

ADVERTISEMENT

La finalul petrecerii (n.r.: o parte a avut loc în aer liber) invitații s-au bucurat de un foc de artificii impresionant.

Ruxi și Alexandra Ungureanu, îmbrăcate în albastru la nunta Dianei Ionescu. Foto: Instagram
Make-up artista a purtat un papion negru la rochia de mireasă. Foto: Instagram

Bravo, ai stil le-a crescut cota de popularitate

Alexandra Ungureanu și Ruxi Opulenta au fost desemnate de telespectatorii Bravo, ai stil drept cele mai stilate femei din România, în cele două sezoane Celebrities ale show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Popularitatea celor două a explodat după ce au fost încoronate cu această titulatură. Ruxi a devenit tot mai prezentă la evenimentele mondene, acolo unde a atras atenția de fiecare dată cu ținutele ei ieșite din comun.

Și pentru Alexandra succesul de la Kanal D a adus lucruri bune. Vedeta a participat la un alt reality-show, Asia Express. De asemenea, are o emisiune pe Youtube, în care săptămânal cântă mai multe melodii cu un invitat special. Au apărut și zvonuri potrivit cărora Alexandra ar fi semnat cu PRO TV pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

ADVERTISEMENT