Life

Ruxi, sărut surpriză cu unul dintre concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cum a reacționat Anisia Gafton

Ruxi este protagonista unui sărut neașteptat cu un participant de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ce a declarat Anisia Gafton.
26.09.2022 | 10:03
Ruxi sarut surpriza cu unul dintre concurentii de la Sunt celebru scoatema de aici Cum a reactionat Anisia Gafton
Ruxi, sărut neașteptat cu un participant de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ce a declarat Anisia Gafton. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea show-ului Bravo, ai stil! Celebrities a avut parte de un sărut surpriză cu unul dintre concurenții competiției de la Pro TV. Cum a reacționat Anisia Gafton cu care frumoasa influenceriță este colegă.

Ruxi, sărut neașteptat cu un participant de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ce a declarat Anisia Gafton

Ruxi și un concurent din tabăra adversă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici îi iau prin surprindere pe telespectatori în această săptămână. Creatoarea de conținut face un gest neașteptat după o probă din jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă de la Kanal D și Cristi Mitrea au ajuns să se sărute, la scurt timp după eveniment întorcându-se în camp ținându-se de mână. Acest lucru îi uimește pe toți din tabără, dar mai ales pe Anisia Gafton.

Blondina a rămas șocată și chiar i-a cerut explicații tinerei. Ruxi a subliniat că a avut o senzație foarte plăcută în momentul sărutului cu fostul iubit al prezentatoarei Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT

„Cum să te pupi cu Mitrică?! Am rămas şocată, cum să te pupi cu el? Rux, ce ai făcut? Intenţionat?”, a vrut să știe Anisia Gafton, notează protv.ro.

Răspunsul sincer și fără echivoc, a făcut-o pe fosta concurentă de la Ferma să continue seria întrebărilor. „Îţi place de el? Te-ai îndrăgostit de el?”, a fost curioasă să mai știe legat de sărutul dintre Ruxi și Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT

„Doamne, m-am pupat cu Mitrică! Da, am simţit ceva, un spark, a ținut să mai adauge concurenta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Ruxi, despre viața privată și domeniul sentimental

Ruxi nu vorbește foarte des despre viața privată, însă recunoaște că în momentul de față nu există nimeni în viața sa sentimentală. Tânăra nu are un partener de viață, având câteva cerințe pe care le caută la bărbați.

ADVERTISEMENT

Frumoasa concurentă caută un iubit înalt, peste 1,80 metri, educat, tocilar, care să știe foarte multe lucruri. În plus, vedeta vrea un partener de viață care are un loc de muncă serios, care știe ce vrea de la viață.

ADVERTISEMENT