Life

Ruxi și Anda Adam, conflict uriaș la Bravo, ai stil. De la ce s-au luat cele două: „Îmi bag picioarele”

Ruxi și Anda Adam sunt la cuțite în gala Sport Couture de la Bravo, ai stil, difuzată astăzi de la ora 22:00, la Kanal D.
16.10.2021 | 17:05
Ruxi si Anda Adam conflict urias la Bravo ai stil De la ce sau luat cele doua Imi bag picioarele
Conflict de proporții la Bravo, ai stil între două concurente
ADVERTISEMENT

Se încing spiritele la Bravo, ai stil, de data aceasta între Ruxi Opulenta și cântăreața Anda Adam. Discuția aprinsă dintre cele două a pornit de la comentariile brunetei despre ținuta de gală pe care a ales-o cântăreața.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la acest conflict, unul care a luat prin surprindere pe toată lumea, în condițiile în care nici nu bine a fost postat teaser-ul ediției din 16 octombrie pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Fetele sunt dispuse să lupte cu toate armele pentru a rămâne în show, iar în ultima vreme se ajunge tot mai des la conflicte între participante care până acum nu păreau a avea ceva de împărțit.

Ruxi și Anda Adam, la cuțite la Bravo, ai stil

Totul a început după ce Ruxi i-a spus Andei că nu există stilul Billie Eilish, după ce artista a fost indicată datorită ținutei sale cu cântăreața-fenomen de peste Ocean.

ADVERTISEMENT

Ruxi remarcă faptul că Anda a luat criticile sale mult prea personal. Bruneta susține că de acum înainte nu va mai menaja pe nimeni și va spune tot ce gândește despre concurente.

„Așa am spus. Ok, Billie Eilish”, își justifică artista ținuta din gală. „Billie Eilish nu e un stil vestimentar, e Billie Eilish”, este comentariul cu care cântăreața a fost pusă la colț de Ruxi.

ADVERTISEMENT

„Și eu sunt Anda Adam și mă pot îmbrăca așa cum vreau”, i-o reteză imediat vedeta vizibil enervată de remarca Roxanei.

„Suferințele de orgoliu mă fac să râd”

„E un stil foarte, foarte dubios. Ai luat-o foarte personal. Suferințele astea de orgoliu pe mine pur și simplu mă lasă… Mă fac să râd. Să-mi bag picioarele, azi le zic”, continuă Ruxi Opulenta.

ADVERTISEMENT

Gala Sport Couture aduce mai multe situații la limită, pe lângă conflictul izbucnit brusc între cele două. Raluca Dumitru este o altă participantă afectată de acest concurs.

Aceasta izbucnește în plâns, nemulțumită de momentul pe care l-a pus în scenă ori, probabil, de aprecierile juraților.

La finalul galei din 16 octombrie, o altă fată va părăsi competiția Bravo, ai stil. Rămâne de văzut care este concurenta cu cea mai slabă ținută în noua finală săptămânală și care dintre fete va avea cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Până acum, Ruxi și Sensy au fost cele mai votate de public, clasându-se pe primele două locuri.

 

ADVERTISEMENT