Life
notix pixel id

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș la Bravo, ai stil! Celebrities. Acuze dure: „O întorc, o dau, se vede manipularea publicului”

Ruxi și Mădălina Pamfile au avut un scandal uriaș la Bravo, ai stil! Celebrities, unde și-au adus acuze dure una alteia.
28.10.2021 | 08:31
Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș la Bravo, ai stil! Celebrities. Acuze dure: „O întorc, o dau, se vede manipularea publicului”
Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș la Bravo, ai stil! Celebrities. Acuze dure. Sursa foto: Capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Ruxi și Mădălina Pamfile au avut parte de un mare scandal la Bravo, ai stil! Celebrities. Totutl a pornit după ce bruneta i-a spus Mădălinei că trebuie să fie mai vocală, iar aceasta din urmă a răbufnit la testimoniale.

Nicoleta Dragne a sărit în apărarea lui Ruxi și este de părere că unele concurente încearcă să manipuleze publicul de acasă.

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș la Bravo, ai stil! Celebrities

Noi tensiuni în platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Ruxi și Mădălina Pamfile au avut parte de un scandal de proporții după ce bruneta i-a reproșat colegei sale de platou că nu este suficient de vocală.

ADVERTISEMENT

Mădălina Pamfile a încercat să se apere la testimoniale, spunând că Ruxi îi subestimează inteligența.

„Fiecare alege cum spune…ea își dorește să fim vocale. Eu îți aduc un argument, avem o discuție. Tu te văitai în culise că nu suntem vocale. Dacă dorești să vezi un lucru, fii tu un exemplu pentru ceilalți.

ADVERTISEMENT

Hate-ul poate ți l-ai luat și din alte lucruri. Tu zici că mereu nu înțeleg, aia nu înțelege, de unde știi tu…de ce mă contrazici. Nici n-ai așteptat să termin fraza. De unde știi tu că nu înțeleg?

Ea are impresia că eu nu înțeleg și asta mă deranjează. Îmi subestimează inteligența. O înțeleg, și-ar dori ca toată lumea să fie mai transparentă”, a spus Mădălina Pamfile.

ADVERTISEMENT

Ce i-a reproșat Ruxi Mădălinei Pamfile

Toate concurentele își doresc să ajungă cât mai departe în show-ul de fashion și fac orice pentru a-și atinge scopul. Ruxi și Mădălina Pamfile sunt preferatele publicului de până acum și luptă în continuare pentru a merge mai departe.

„În platou sunteți așa…’nu știu’. Eu am făcut asta, drept urmare eu mi-am luat mai mult hate decât voi. Amândouă ne-am arătat c…., Mădălina. Sunt niște faze, e atât de absurd și ridicol”, i-a spus Ruxi colegei sale de platou.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne i-a luat apărarea lui Ruxi. Aceasta a spus că unele fete din competiție încearcă să manipuleze publicul.

„Nu e cazul, toate fetele astea de aici nu sunt proaste, niciuna nu este. O întorc, o dau, se vede manipularea publicului.

ADVERTISEMENT

Mi-e greu să cred cum oamenii nu văd manevrele astea. E o problemă să fii vocala în ziua de azi. Dacă cineva își spune părerea, e catalogată drept mahalagioaică”, a declarat Nicoleta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri