Life

Ruxi, adevărul despre Viviana Sposub. Cum a reacționat concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities când a venit bruneta în platou

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit deschis despre relația pe care o are în momentul de față cu Viviana Sposub, cea care o vreme i-a fost amică.
11.11.2021 | 08:34
Ruxi adevarul despre Viviana Sposub Cum a reactionat concurenta de la Bravo ai stil Celebrities cand a venit bruneta in platou
Ruxi, detalii despre prietenia cu Viviana Sposub. Cum se înțeleg concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a oferit câteva detalii despre fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea”, în contextul în care apariția acesteia în emisiune nu i-a fost tocmai pe plac.

Participanta de la Kanal D s-a arătat oarecum deranjată sau supărată de faptul că face parte din același show cu Viviana Sposub, despre care a scos la iveală anumite aspecte.

ADVERTISEMENT

Privind în urmă Ruxi susține că acele lucruri se știau deja despre vedetă și nu a fost deloc ceva nou. În plus, influencerița a spus adevărul despre relația dintre ele.

Ruxi, detalii despre prietenia cu Viviana Sposub. Cum se înțeleg concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities

„Da, acolo am greșit, trebuia să mă «conțin», dar sunt prea sinceră și mi-a scăpat. Fața m-a trădat. Hai să fim serioși, n-am scos nimic la iveală, viața personală era deja scoasă de toată presa.

ADVERTISEMENT

Nu am scos-o eu, dar din nou felul în care se denaturează cuvintele duce spre a părea că eu sunt javră.

Nu am ce să mai vorbesc despre acel subiect când nu era un subiect în sine. Eu doar am spus de unde o cunosc și atât”, a mărturisit Ruxi în cadrul emisiunii „Prognoza modei”, moderată de Irisha de la Survivor România, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a mai punctat faptul că relația cu iubita lui George Burcea este una rece, dar asta nu înseamnă că nu comunică în show-ul de modă de la Kanal D.

Ruxi și Viviana Sposub, în spatele camerelor de la Bravo, ai stil! Celebrities

Influencerița a dat de înțeles că este politicoasă și singurele discuții pe care le are cu Viviana Sposub se rezumă numai la salut sau alte forme de politețe.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Ruxi a mai subliniat că prietenia cu fosta concurentă de la Ferma nu era una solidă nici înainte, asta pentru că nu obișnuiau să se sune una pe cealaltă.

„Bună, bună! Nici înainte nu ne sunam”, a mai completat Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, în emisiunea de pe Youtube.

Bruneta susține că nu apelează la Viviana Sposub sub nicio formă, nici măcar atunci când are nevoie de haine sau accesorii pentru ținutele pe care le compune.

ADVERTISEMENT