Fotbal intern

Ryan Giggs a dezvăluit planul UEFA pentru Liga Naţiunilor! Ce se întâmplă cu meciurile României

15.04.2020 | 18:33
Ryan Giggs a dezvaluit planul UEFA pentru Liga Natiunilor Ce se intampla cu meciurile Romaniei
ADVERTISEMENT

Ryan Giggs a dezvăluit planul UEFA pentru Liga Națiunilor și spune că forul european ar insista ca toate meciurile să se deruleze în acest an, atât cele din Liga Națiunilor, cât și cele din barajele pentru EURO 2021.

Ryan Giggs a dezvăluit planul UEFA pentru meciurile din Liga Națiunilor

Ryan Giggs, selecționerul Țării Galilor, a vorbit despre planul UEFA pentru meciurile din Liga Națiunilor și precizează că forul european vrea ca toate meciurile să se deruleze în acest an.

ADVERTISEMENT

„Am auzit că, pentru noi, fotbalul s-ar relua în septembrie. Doar că, în loc de două partide, vom avea serii de trei, pentru a face loc barajelor pentru Euro, care ar fi în noiembrie.

Pentru mine, nu va fi o problemă atât de mare, ca pentru antrenorii echipelor de club. Deja mă sunau unii când erau două meciuri la naționale. Cu trei, va fi chiar dur. Iar eu voi fi nevoit să fac un lot de 40 de jucători”, a mai spus Ryan Giggs.

ADVERTISEMENT

România – Islanda s-ar putea juca în primăvara lui 2021

Partida dintre România și Islanda trebuia să se dispute pe data de 26 martie, însă meciul a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus care s-a răspândit în toată lumea.

În acest moment, barajul cu Islanda ar urma să se dispute în luna octombrie, însă unul dintre vicepreşedinţii FIFA, Victor Montagliani, lasă de înţeles că meciul tricolorilor va avea loc, cel mai probabil, în primăvara anului viitor.

ADVERTISEMENT

„Campionatele interne rămân o prioritate. Dacă fotbalul va primi undă verde, mă îndoiesc că primele meciuri vor fi cu spectatori în tribune. Nu văd cum s-ar intampla asta. Cred că va fi un risc masiv.

Mai mult, dacă echipele vor fi nevoite să călătorească în afara granițelor, va fi o mare problemă. Cel mai important este ca toate competițiile interne să poată fi încheiate în acest an”, a mai spus Victor Montigliani.

ADVERTISEMENT
Tags: