Cele mai citite

Giggs este oficial ANTRENORUL lui Manchester United! Moment INCREDIBIL la prezentare

UPDATE / Gafă imensă la prezentarea la Ryan Giggs. Ofiţerul de presă al clubului, a făcut o gafă imensă cînd vroia să îi dea cuvîntul noului manager al lui Manchester United. Acesta l-a...
25.04.2014 | 12:46
Giggs este oficial ANTRENORUL lui Manchester United! Moment INCREDIBIL la prezentare
ADVERTISEMENT

UPDATE / Gafă imensă la prezentarea la Ryan Giggs. Ofiţerul de presă al clubului, a făcut o gafă imensă cînd vroia să îi dea cuvîntul noului manager al lui Manchester United. Acesta l-a prezentat pe noul antrenor “David Giggs” în loc de Ryan Giggs, moment în care toată sala şi inclusiv noul manager a izbucnit în rîs:

Loading the player…

Ryan Giggs a fost prezentat oficial ca antrenor interimar al lui Manchester United pînă la finalul sezonului după demiterea lui David Moyes. Galezul a declarat că e cea mai mîndră realizare a sa din carieră, chiar dacă, cel mai probabil, va conduce echipa în doar 4 meciuri

“Este cel mai mîndru moment din cariera mea şi mă voi bucura de cele 2 săptămîni şi jumătate, cît au rămas pînă la finalul sezonului. O să readuc zîmbetul pe feţele oamenilor şi abia aştept meciurile următoare.” a declarat Giggs în conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

Primul om pe care l-a sunat Ryan Giggs după ce a fost instalat ca antrenor al lui United a fost Sir Alex Ferguson şi a vorbit de meciul de sîmbătă cu Norwich:

“Sir Alex a fost prima persoană pe care am sunat-o. Am vrut un sfat, să ştiu la ce să mă aştept. Pe cine puteam să sun mai bine de atît? Norwich este o echipă care se luptă pentru ceva. E periculoasă, se luptă pentru viaţa lor. Nu îi vom trata de sus. Suntem Manchester United, jucăm acasă şi trebuie să cîştigăm. Vreau ca fanii să aibă motive de bucurie.” a spus Giggs.

ADVERTISEMENT

Este singurul sezon al lui Ryan Giggs în care nu a marcat. Galezul, care joacă din 1990 la Manchester United, a fost întrebat dacă va intra pe teren în cazul în care echipa va avea un penalti.

“Îmi pare rău. Ar fi frumos dacă s-ar întampla asta, dar dacă nu voi marca nu va fi sfîrşitul lumii.” a completat Giggs.

ADVERTISEMENT

Primul meci al lui Ryan Giggs pe banca tehnică va avea loc sîmbătă de la ora 19:30 pe Old Trafford împotriva lui Norwich.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri