Sport

Ryan Giggs riscă cinci ani de închisoare, după ce fost acuzat că și-a agresat fosta iubită: „Am fost sclava lui”. Cum explică galezul gesturile

Ryan Giggs (48 de ani) este în pericol să petreacă următoarea perioadă în spatele gratiilor. Fostul internațional și selecționer galez este acuzat de fosta sa iubită, Kate Greville, de violență domestică.
11.08.2022 | 21:25
Ryan Giggs risca cinci ani de inchisoare dupa ce fost acuzat ca sia agresat fosta iubita Am fost sclava lui Cum explica galezul gesturile
Ryan Giggs riscă cinci ani de închisoare, după ce fost acuzat că și-a agresat fosta iubită: „Am fost sclava lui”. Cum explică galezul gesturile. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Procesul în care este implicat legendarul fotbalist al lui Manchester United a început pe 8 august, chiar în orașul în care a jucat timp de 24 de ani. Fostul mijlocaș galez riscă cinci ani cu închisoarea.

Ryan Giggs neagă că și-a agresat fosta iubită din cauza căreia riscă închisoarea

Fosta iubită a lui Giggs, Kate Greville, susține că superstarul britanic a agresat-o ani la rând în perioada 2017-2020 și a supus-o la presiuni psihologice terifiante. Trimiterea în judecată a fostului mijlocaș l-a obligat pe acesta să demisioneze din funcţia de selecţioner al Ţării Galilor, națională cu care a avut contract între 2018 și 2022.

ADVERTISEMENT

Femeia l-a acuzat pe Ryan Giggs că o jignea de față cu prietenii, făcând-o „prostituată” sau „vacă proastă”. Mai mult, galezul ar fi înșelat-o pe Kate cu ale opt persoane de sex feminin.

„Eram într-o poziție vulnerabilă și el a profitat de ea. Când Ryan spunea să fac ceva, eu făceam. Am încercat să opun rezistență uneori, însă m-a făcut să cred că vor exista consecințe dacă nu fac ceea ce imi spune el. Am fost o sclavă pentru fiecare nevoie a lui.

ADVERTISEMENT

Așa m-am simțit. Eu eram sinceră, iar Ryan avea această metodă de a întoarce totul împotriva mea. M-a făcut să mă simt ca și cum eram vinovată pentru tot, pentru a simți nevoia de a compensa”, a declarat Kate Greville, fosta parteneră de viață a lui Giggs, în fața judecătorilor.

„Am fost o sclavă pentru fiecare nevoie a lui”

Incidentele de care este acuzat antrenorul în vârstă de 48 de ani au avut loc pe 1 noiembrie 2020, atunci când Ryan Giggs a fost arestat, dar autoritățile i-au dat drumul pe cauțiune.

ADVERTISEMENT

Ryan Giggs a negat toate acuzațiile prin interemediul avocatului său. Reprezentatul galezului a declarat în instanță că dovezile de agresiune fizică pe care le-a prezentat femeia au fost provocate de partidele dure de amor, în timpul cărora tehnicianul a lovit-o pe Kate Greville cu un dispozitiv special.

Avocatul lui Giggs a dezvăluit un schimb de mesaje între fostul star al lui Man United și Kate, din care reiese că antrenorul galez a apelat la aceste gesturi la rugămințile partenerei sale, fiind un act consensual.

ADVERTISEMENT

Ryan Giggs a pledat astfel nevinovat la acuzațiile de agresiune și comportament coercitiv, în timp ce Kate Greville a negat scenariul prezentat de avocatul dublului câștigător de UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT