Premier League

Ryan Mason a driblat moartea după ce s-a ciocnit cap în cap cu Gary Cahill! “Am în cap 14 plăcuţe metalice, 28 de şuruburi şi 45 de capse”

26.09.2018 | 10:32
Ryan Mason a driblat moartea dupa ce sa ciocnit cap in cap cu Gary Cahill Am in cap 14 placute metalice 28 de suruburi si 45 de capse

Ryan Mason a driblat moartea după ce s-a ciocnit cap în cap cu Gary Cahill în meciul Chelsea – Hull City 2-0, partidă care s-a disputat pe 22 ianuarie 2017. Fotbalistul a suferit o fractură craniană şi o hemoragie cerebrală după acest incident. Un an mai târziu, mijlocaşul îşi anunţa retragerea din fotbal, iar recent a povestit clipele grele prin care a trecut în zilele de după groaznica accidentare.

“Meciul începuse bine pentru noi. Au fost câteva intrări mai dure, dar nimic ieşit din comun. A venit minutul 15, când s-a întâmplat totul. Ei au avut un corner, mingea a venit spre mine, am sărit şi apoi am simţit o forţă care mi-a trecut prin craniu. Am simţit o durere inimaginabilă în acele momente. Toţi au presupus că nu-mi voi aduce aminte nimic. Îmi aduc aminte cum doctorii alergau spre mine şi erau foarte îngrijoraţi. Eram într-o stare de panică. Simţeam de parcă o bombă a trecut prin capul meu”, a declarat Ryan Mason pentru revista FourFourTwo.

Ryan Mason a driblat moartea cu ajutorul medicilor după ce s-a ciocnit cap în cap cu Gary Cahill

Ryan Mason a reuşit să dribleze moartea cu ajutorul medicilor după ce s-a ciocnit cap în cap cu Gary Cahill. Fostul fotbalist al lui Hull City a susţinut că a fost operat la o oră după ce a suferit accidentarea şi că medicii i-au transmis că este un miracol că mai trăieşte. “Dacă se întâmpla totul în altă parte, lucrurile ar fi fost diferite. Am fost operat la 61 de minute după ce am suferit accidentarea. În total, am 14 plăcuţe metalice în cap, cu 28 de şuruburi care ţin totul. Au mai fost 45 de capse care au ajutat. Doctorii mi-au spus că a fost un miracol că mi-am revenit. Mi-au spus că dacă voi lovi mingea cu capul aş putea să sufăr de demenţă sau epilepsie până la 28 sau 29 de ani”, a mai precizat Ryan Mason.

Ryan Mason a driblat moartea după ce s-a ciocnit cap în cap cu Gary Cahill în 2017
Ryan Mason a driblat moartea după ce s-a ciocnit cap în cap cu Gary Cahill în 2017