Life

Ryanair a făcut anunțul momentului pentru sute de mii de români. Rute noi către trei destinații de vis, biletele se vând ieftin

Anunțul momentului făcut de Ryanair. Compania a anunțat rute către trei noi orașe europene, iar biletele sunt foarte ieftine.
27.03.2023 | 07:57
Ryanair a facut anuntul momentului pentru sute de mii de romani Rute noi catre trei destinatii de vis biletele se vand ieftin
Ryanair introduce noi zboruri din România. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Compania aeriană low-cost Ryanair a făcut anunțul momentului pentru mulți români, care vor putea zbura către destinații importante europene chiar de pe Aeroportul din Iași. Prețurile pentru acestea sunt foarte accesibile.

Anunțul momentului făcut de Ryanair. Zboruri către trei orașe europene. Biletele sunt foarte accesibile

Compania aeriană low-cost introduce noi curse din România, iar prețurile biletelor sunt foarte bune pentru un drum dus-întors. Începând cu 26 martie, noi curse care decolează de pe Aeroportul Iași au fost introduse.

ADVERTISEMENT

Astfel, Aeroportul Iași va fi legat de alte orașe importante din Europa, printre care și Milano (Bergamo). Biletele pentru această rută sunt foarte ieftine și pot fi cumpărate chiar și cu 30 de euro pe sens.

De asemenea, avioanele care vor decola din Iași vor avea zboruri și către Paris (Beauvais) și Bruxelles (Charleroi), notează antena3.ro. În total, Ryanair va opera 30 de curse săptămânale de pe Aeroportul Internațional Iași.

ADVERTISEMENT

Românii care își doresc să ajungă la Milano de pe Aeroportul din Iași trebuie să știe că zborurile operează cinci zile pe săptămână, și anume marţi, miercuri, joi, sâmbătă şi duminică.

Zborurile către Bruxelles sunt programate în fiecare zi de marți, miercuri și duminică. Avioanele care aterizează la Paris, din Aeroportul Iași, sunt programate pentru zilele de marţi, joi, vineri şi duminică.

ADVERTISEMENT

Prețurile sunt accesibile pentru destinațiile introduse recent de compania irlandeză low-cost. De exemplu, un bilet până la Paris poate fi găsit și la prețul de 22 de euro pe un singur sens.

Totodată, și cei care vor să ajungă de la Iași la Bruxelles pot găsi biletele la prețuri accesibile. De exemplu, acestea pot fi achiziționate chiar și cu 24,10 euro pe sens, de pe site-ul companiei Ryanair.

ADVERTISEMENT

O altă rută introdusă pe Aeroportul Iași este Dublin. Zborurile către această destinație vor avea loc în fiecare zi de marţi, joi şi duminică, conform anunțului companiei aeriene.

Ce rută a mai lansat Ryanair anul acesta

În luna februarie a acestui an, Ryanair a anunțat lansarea a trei noi zboruri de pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală. Mai exact, este vorba despre o deatinație populară din Italia, și anume Catania.

Astfel, începând cu 28 martie, trei zboruri săptămânale pe ruta București-Catania vor fi operate în zilele de marți, joi și sâmbătă. Din București, zborurile vor decola dimineața, iar în Catania se va ajunge la orele prânzului.

ADVERTISEMENT