Life

Ryanair vine cu o veste bună pentru români. Se lansează zborurile către o destinație populară din Italia. Biletele s-au pus în vânzare

Vești bune pentru români din partea Ryanair. Compania aeriană anunță lansarea unor noi zboruri către o destinație extrem de populară din Italia.
09.02.2023 | 13:04
Ryanair vine cu o veste buna pentru romani Se lanseaza zborurile catre o destinatie populara din Italia Biletele sau pus in vanzare
Ryanair lansează o nouă rută de zbor din România către Italia. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Ryanair urmează să introducă noi zboruri, din București, către o super destinație din Italia care merită văzută măcar odată. Este vorba despre Catania, iar prețurile pe care compania aeriană le percepe sunt unele cât se poate de accesibile pentru o astfel de rută.

Ryanair lansează o nouă rută de zbor din România către Italia

Dacă până acum puteam zbura până în destinații precum Roma sau Milano în Italia, iată că cei de la Ryanair, companie care s-a confruntat cu greve pe bandă rulantă ale personalului anul trecut, au decis să le ofere clienților din România oportunitatea de a explora noi zone, la prețuri cât se poate de accesibile pentru un zbor dus-întors.

ADVERTISEMENT

Conform anunțului făcut de compania low-cost irlandeză. Este vorba despre trei zboruri săptămânale pe ruta București-Catania. Zborurile sunt programate pentru zilele de marți, joi, dar și sâmbătă, iar plecarea se face din aeroportul Henri Coandă din Capitală.

Când va fi disponibilă noua rută lansată de cei de la Ryanair? Începând cu 28 martie 2022, după cum a anunțat compania aeriană. În ceea ce privește orarul zborurilor, în general, acestea sunt dimineața, iar în Catania se ajunge în general pe la orele prânzului.

ADVERTISEMENT

Cum arată programul de zbor Ryanair pe ruta București – Catania

Mai exact, conform companiei aeriene, zborul FR1627 de marți pleacă din București (OTP) la ora 11:35 și ajunge în Catania (CTA), la ora 12:55. Tot marți avem și zborul de întoarcere, FR1626. Din Catania (CTA) se decolează la ora 13:25, iar la ora 16:35 se ajunge la București (OTP) .

Pentru zborul de joi, FR1627, orele sunt cât se poate de asemănătoare. Avionul Ryanair decolează din București (OTP) la ora 10:50 și ajunge la ora 12:10 Catania (CTA). De asemenea, tot joi, zborul FR1626 decolează din Catania (CTA) la ora 06:35 și ajunge la 09:45 în București (OTP).

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește zborul de sâmbătă, FR1627, din direcția București (OTP) – Catania (CTA), avionul decolează din Capitală de la ora 11:25 și ajunge în Catania la ora 12:45. Tot sâmbătă, zborul FR1626 decolează Catania (CTA) la ora 07:50 și ajunge la 11:00 în București (OTP).

Cât costă biletele de avion pe ruta București – Catania

Zborurile vor fi operate cu Boeing 737, a mai anunțat compania, iar durata lor va fi de aproximativ două ore și 20 de minute. Biletele pentru această rută au fost deja puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al companiei aeriene Ryanair, însă se pare că o mare parte dintre locurile disponibile pentru primele rute au fost deja ocupate.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește prețul biletelor, tarifele sunt cât se poate de accesibile. Mai exact, un zbor pe ruta București – Catania pornește de la 48,99 de euro, adică în jur de 240 de lei, pentru ziua de marți, însă se pare că cererea a fost destul de mare, astfel că doar cinci locuri mai sunt disponibile pe această cursă, la acest preț.

Pentru zborul de sâmbătă, 1 aprilie, în schimb, avem un preț mai mare pentru una astfel de zbor. Mai exact, este vorba despre 56,99 de euro, adică în jur de 280 de lei pentru ruta Catania – București, conform site-ului oficial al companiei aeriene Ryanair. Amintim că pe lângă Ryanair și compania low-cost Wizz Air mai operează astfel de zboruri comerciale și regulate, de patru ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT