Life

S-a aflat adevărul despre cuplul Simina – Alex Zănoagă. De ce nu se înțeleg foștii concurenți de la Puterea Dragostei

Simina Loica (28 de ani) și Alex Zănoagă trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi presărată cu multe certuri și împăcări. Acum s-a aflat de ce nu merge relația lor.
20.06.2022 | 14:22
Sa aflat adevarul despre cuplul Simina  Alex Zanoaga De ce nu se inteleg fostii concurenti de la Puterea Dragostei
De ce se ceartă Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei. Au ajuns la despărțire de multe ori. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei, de la Kanal D, au împreună un copil pe nume Dominic, însă micuțul nu i-a unit, ci dimpotrivă. Mama frumoasei brunete a spus adevărul despre cei doi tineri și de ce nu se înțeleg.

De ce se ceartă Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei. Au ajuns la despărțire de multe ori

Simina Loica și Alex Zănoagă au ajuns la despărțire de nenumărate ori, cuplul având neînțelegeri peste care nu reușesc să treacă cu vederea. Care sunt motivele pentru care cei doi nu sunt pe aceeași lungime de undă?

ADVERTISEMENT

Ei bine, mama fostei participante de la Puterea Dragostei a explicat de la ce pleacă certurile și discuțiile dintre cei doi îndrăgostiți. Femeia a menționat că-i pare rău de situația în care se află tinerii, mai ales că la mijloc este un copil.

„Foarte rău ne pare de situația în care sunt. Le-am spus: «luați o decizie pentru că nu e bine pentru Domi». Pentru că el vede certurile dintre ei. De certuri nu știu care sunt vinovați, adevărul e la mijloc, ori la Alex, ori la Simina.

ADVERTISEMENT

Dar o înțeleg și pe Simina, nu că e fata mea. Dar Alex pleacă dimineața și vine seara, iar Simina e mereu cu copilul. El petrece mult mai puțin timp față de Simina și asta și pe mine mă deranjează puțin”, a spus mama Siminei de la Puterea Dragostei pentru Antena Stars.

Mama Siminei Loica de la Puterea Dragostei: ”Le-am propus să se despartă”

Mai mult decât atât, mama Siminei Loica de la Puterea Dragostei a mai subliniat că i-a spus fiicei sale să se despartă de Alex Zănoagă pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii matrimoniale de la Kanal D. Aceasta crede că niciunul nu lasă de la el pentru a se înțelege.

ADVERTISEMENT

„Alex e căpățânos, Simina e ambițioasă, nu lasă de la ei. Eu le-am zis să se oprească dacă nu mai merge. Pentru copil zic asta pentru că nu e bine să vadă așa ceva mereu.

Eu chiar le-am propus să se despartă în condițiile astea. Chiar au fost de multe ori gata să pună stop”, a completat femeia, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT