Life

S-a aflat adevărul despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă: “Se înțeleg ca la început”

12.11.2020 | 10:35
Sa aflat adevarul despre divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama Se inteleg ca la inceput
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă au decis să pună capăt căsniciei lor și să meargă pe drumuri separate. Deși cântărețul a declarat că despărțirea are loc în mod amiabil și că vor menține legătura pentru cele două fetițe, se pare că altul este adevărul despre cel mai discutat divorț din showbiz. 

În urmă cu aproape două săptămâni, Pepe declara pe canalul său de YouTube că el și Raluca nu mai sunt împreună. Decizia divorțului i-a aparținut mai mult soției, după mai multe încercări de a repara relația.

ADVERTISEMENT

Deși au în spate o căsnicie de opt ani și două fetițe, cei doi vor merge pe drumuri separate și vor păstra legătura. O sursă din apropierea lor a vorbit despre adevăratul motiv al divorțului.

S-a aflat adevărul despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă au surprins pe toată lumea atunci când și-au anunțat divorțul. Amândoi păreau să fie fericiți, cel puțin așa se vedea din exterior.

ADVERTISEMENT

Pepe a susținut într-un vlog că relația dintre ei nu mai funcționează și că au făcut tot posibilul pentru a îndrepta lucrurile, dar nu s-a mai putut.

“Nu este ceva simplu, nu e un motiv de bucurie pentru niciunul dintre ei faptul că s-au despărțit. E o perioadă dificilă pentru amândoi, mai ales că au format un cuplu atât de mult timp. Dar important este că sunt bine și ei și copii, că lucrurile sunt bine puse la punct, bine discutate și respectate”, a declarat o sursă apropiată pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că au pus punct căsniciei, Pepe și Raluca se înțeleg chiar mai bine decât se așteptau și vorbesc zilnic la telefon sau chiar în persoană despre fetițele lor și despre cum să petreacă timp cu ele astfel încât să nu fie afectate.

Sursa a declarat că încă țin unul la celălalt și că este posibil să se împace dacă reușesc să treacă peste problemele dintre ei.

ADVERTISEMENT

“Ei discută aproape zilnic, la telefon sau chiar față în față. E adevărat, discută despre cele două fetițe, amândoi sunt implicați la maximum în creșterea și educarea lor. Dar, din ce am înțeles, Pepe și Raluca se înțeleg mai bine ca în ultimele luni, chiar sunt amândoi foarte relaxați cu privire la relația lor, nu mai sunt tensionați când sunt față în față, nu mai apar reproșuri.

Și Pepe, și Raluca, au decis, de fapt, să se despartă pentru ca situația lor să nu le afecteze pe fetițe, iar acum, cum nu mai stau împreună, se înțeleg ca la început. Eu, sincer, și acum cred că, până la urmă, se vor împăca dacă vor trece peste problemele care i-au despărțit, e clar că țin enorm unul la celălalt”, a adăugat sursa respectivă.

Raluca Pastramă s-a mutat deja în altă parte împreună cu cele două fetițe, Rosa Alexandra și Maria. Bruneta a fost văzută în compania unei femei care o ajuta să-și care bagajele, astfel că va locui o vreme la o persoană apropiată, din câte se pare.

Pepe și Raluca au avut una dintre cele mai sudate căsnicii din showbiz și nimic nu părea să le tulbure viața armonioasă. Lucrurile s-au complicat și cei doi nu au mai putut continua pe același drum.

ADVERTISEMENT
Tags: