Life

S-a aflat adevărul despre eliminarea lui Cristian Comănici de la Puterea dragostei

23.10.2020 | 11:25
Sa aflat adevarul despre eliminarea lui Cristian Comanici de la Puterea dragostei
ADVERTISEMENT

Cristian Comănici a fost eliminat de la Puterea dragostei în urmă cu aproape o săptămână, iar ieșirea din competiție a fratelui câștigătoarei celui de-al doilea sezon a șocat pe toată lumea.

Mulți au spus că nu merita să plece din concurs, în timp ce alți telespectatori susțin că nu merita nici măcar să participe. Despre imaginea pe care a lăsat-o publicului Cristian a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK chiar sora lui, Bianca.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că eliminarea lui din competiție a fost, în final, cel mai bun lucru care i se putea întâmpla și că tot răul va fi spre bine, iar această pauză (s-ar putea reîntoarce oricând, cine știe) îi prinde de minune. Mai mult de atât, concurentul avea nevoie de timp pentru a-și rezolva niște probleme.

Cristian Comănici de la Puterea dragostei, „schimbat din cauza anturajului”

„Pe fratele meu, pe care l-am susținut foarte tare, l-am văzut puțin schimbat și așa am observat că a fost perceput și de telespectatori. A fost schimbat din cauza anturajului și îl înțeleg, pentru că și eu am fost în aceeași situație, dar pentru că nu ești în mediul tău, nu ești tu.

ADVERTISEMENT

I-a prins bine pauza asta, dacă o fi pauză…”, a declarat Bianca Comănici de la Puterea dragostei pentru site-ul nostru.

Nu e exclus ca fratele Biancăi să se reîntoarcă în competiția filmată în Istanbul, așa cum s-a întâmplat cu concurenții din celelalte sezoane, având în vedere că a fost unul dintre protagoniștii emisiunii, alături de Nicos, Alexandra și Akebono.

ADVERTISEMENT

Bianca nu e atrasă de niciun concurent, cu excepția lui George: „Strict ca amiciție”

Sora lui Cristian ne-a spus și cum îi vede pe concurenții actualului sezon, dintre care nimeni nu i-a atras atenția în mod special, nici măcar ca aspect fizic.

„M-am uitat la emisiune, în primul rând pentru fratele meu. Nu e nimeni pe gustul meu nici fizic, nici nimic. Cred că dacă aș fi participat în acest sezon m-aș fi înțeles foarte bine doar cu George, dar strict ca amiciție”, a mai spus Bianca.

ADVERTISEMENT