Life

S-a aflat adevărul despre relația dintre Ella de la Puterea dragostei și Iancu Sterp

13.10.2020 | 12:06
Sa aflat adevarul despre relatia dintre Ella de la Puterea dragostei si Iancu Sterp
ADVERTISEMENT

Ce relație există între Ella de la Puterea dragostei și Iancu Sterp, fratele cântărețului Culiță Sterp? Întrebarea stă pe buzele fanilor celor doi de ceva vreme și a venit momentul adevărului!

Ella de la Puterea dragostei și Iancu Sterp, în tatonări

Presa mondenă a scris în urmă cu câteva săptămâni că între foștii concurenți ai reality-show-ului de la Kanal D ar exista ceva mai mult decât o simplă prietenie.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu sunt momentan un cuplu, așa cum se așteptau toți, dar lucrează la acest capitol. Potrivit surselor wowbiz.ro, Ella și Iancu sunt în tatonări, iar în ultimele zile s-au văzut destul de des.

„Ella și Iancu s-au tot văzut zilele acestea. S-au simțit bine împreună, au stat, au vorbit, dar Ella spune că momentan ei sunt în tatonări. Adică, de fapt, încă nu sunt împreună, nu sunt un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Motivele sunt mai multe, dar, momentan, nu își asumă niciunul ideea că sunt împreună”, a declarat o persoană din anturajul celor doi pentru site-ul mai sus menționat.

ADVERTISEMENT

Bruneta i-a cunoscut familia fratelui lui Culiță

Dacă despre Iancu se știe că e ceva mai aventurier, Ella e la polul opus. Bruneta își dorește o relație serioasă, de durată, lucru care împiedică o apropiere mai mare între cei doi, însă nu se știe niciodată de unde sare iepurele.

„Ella vrea o relație serioasă, asumată, o relație în care să investească sentimental totul. Iancu însă… vrea să mai copilărească. E adevărat, el are acum un anturaj care parcă, parcă îl și obligă să se distreze altfel. În plus, tentațiile când vine vorba de femei sunt multe, mai ales că acum s-a lansat și în muzică și, alături de Culiță, au tot felul de angajamente de acest tip”, mai spune respectiva sursă.

ADVERTISEMENT

De altfel, Ella a cunoscut familia lui Iancu. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a fost la Hațeg, acolo unde a fost foarte bine primită de surorile Sterp și de mama Geta.