Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-a aflat adevărul! Dezvăluiri despre modul în care face Gigi Becali echipa la FCSB. Video Exclusiv

Toni Petrea a dezvăluit modul în care face Gigi Becali echipa la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a declarat că avea discuţii cu patronul pentru realizarea primului "11".
15.11.2022 | 19:35
Sa aflat adevarul Dezvaluiri despre modul in care face Gigi Becali echipa la FCSB Video Exclusiv
S-a aflat adevărul! Dezvăluiri despre modul în care face Gigi Becali echipa la FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a urcat pe loc de play-off după victoria cu 2-0 obţinută la Craiova, împotriva celor de la FC U. Roş-albaştrii au două succese consecutive în campionat şi intră mai liniştiţi în această pauză de aproape trei săptămâni.

Cum face Gigi Becali echipa la FCSB: “Discutam şi veneam cu argumente pro şi contra referitor la jucătorii care trebuie să joace”

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Toni Petrea, a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre modul în care se implică la echipă Gigi Becali şi ce discuţii existau referitor la cum se face echipa:

ADVERTISEMENT

“Discuţiile se leagă de ceea ce s-a întâmplat la FCSB. Este un club privat unde există un patron care îşi bagă banii. Nu aş vrea să discut despre chestia asta, dar s-a creat o imagine greşită.

Cu domnul Becali discutam şi veneam cu argumente pro şi contra referitor la jucătorii care trebuie să joace. Nu mi-a spus să joc cu unul sau cu altul. Nu s-a întâmplat aşa ceva. Dar şi dumneavoastră dacă aţi avea o afacere v-aţi implica îndeaproape.

ADVERTISEMENT

“Este normal să îl înţeleg pe domnul Becali. Trăim într-o societate capitalistă, sunt investiţii făcute”

Chiar dacă nu aveţi cunoştinţe într-un anumit domeniu, trebuie să supravegheaţi ce se întâmplă. Este normal să îl înţeleg pe domnul Becali. Trăim într-o societate capitalistă, sunt investiţii făcute, automat trebuie să te gândeşti şi la ce poţi să scoţi.

Nu mi s-a părut greu să fiu antrenor la FCSB. Mi s-a părut foarte bine, a fost foarte bine. Am avut onoarea să antrenez o echipă atât de mare. Mi s-a mai spus că sunt mai relaxat acum decât atunci când antrenam la FCSB. Dar nu simt asta. Eu cred că sunt la fel.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Ca şi stil, ca filozofie, îmi place de Jurgen Klopp”

Îmi plac antrenorii ofensivi, cei care pun presiune pe adversar, gen Klopp sau Guardiola. Din România nu vreau să dau exemple, că nu vreau să se supere cineva. Ca şi stil, ca filozofie, îmi place de Jurgen Klopp. Nu mă gândesc unde plec şi ce fac. Sunt la Chindia şi trebuie să scot maximum de la echipă. Am contract până în vară.

Nu o să discut la iarnă despre prelungire. O să terminăm sezonul şi sper să ne îndeplinim obiectivul de salvare de la retrogradare şi o să vedem. Nu îmi place să vorbesc despre ceea ce se va întâmpla peste 8 luni sau 9 luni. Mă gândesc doar la meciul următor”, a spus Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a fost antrenor în două mandat la FCSB, din iulie 2020 până în mai 2021 şi din noiembrie 2021 până în iulie 2022. El şi-a dat demisia după înfrângerea din etapa a doua cu Rapid, scor 0-2.

ADVERTISEMENT