News

S-a aflat care a fost cauza morţii lui Costin Mărculescu. Concluzia celor de la INML

11.06.2020 | 10:48
Sa aflat care a fost cauza mortii lui Costin Marculescu Concluzia celor de la INML
ADVERTISEMENT

Cauza morții lui Costin Mărculescu, actor al cărui trup a fost găsit fără suflare în propria locuință în cursul serii de miercuri, este un infarct. Aceasta este prima concluzie a medicilor de la INML

S-a aflat care a fost cauza morţii lui Costin Mărculescu. Concluzia celor de la INML

Din primele informații oferite de surse abilitate de la INML, Costin Mărculescu ar fi murit din cauza unui infarct. Conform celor de la Libertatea, surse de la Medicina Legală au declarat, după prima examinare exterioară a cadavrului, că moartea actorului Costin Mărculescu ”s-a produs acum două-patru zile”.

ADVERTISEMENT

Medicii au ajuns la această concluzie după ce au analizat starea de putrefacţie în care intrase cadavrul actorului. În mod oficial, doar autopsia, care este în derulare, va stabili cauza morţii, mai spun cei de la INML.

Până în acest moment, legiștii au mai constatat că nu sunt semne evidente de violenţă pe corpul actorului, iar cazul a intrat în atenţia Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, care face cercetări pentru moarte suspectă, mai anunță sursa citată.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu, găsit mort în apartament

Cunoscutul actor Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria sa locuință, miercuri, 10 iunie, într-o stare avansată de putrefacție.

Apropiații care l-au căutat în ultimele zile susțin că acesta nu mai răspundea la apeluri și nici la ușă, încercând în repetate rânduri disperate să afle dacă e bine.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu s-a născut pe 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în 1984, la doar 15 ani. A jucat în piesele TV „Misiune specială” și „Ecaterina Teodoroiu”. A fost unul dintre actorii norocoși care a colaborat cu legende ale teatrului și filmului românesc.

A fost distribuit în anul 1986 în filnul „Liceenii” regizat de Nicolae Corjos, alături de Oana Sârbu, Ștefan Bănică Junior, Tudor Petruț și Cesonia Postelnicu.

ADVERTISEMENT

Costin a absolvit Academia Națională de Teatru și Film Ion Luca Caragiale, promoția 1989-1993. Pe lângă actorie, acesta a cochetat la un moment dat cu muzica, fără mari sorți de izbândă însă.

ADVERTISEMENT