News

S-a aflat câștigătorul de la Ferma! A luat 50.000€ de la Pro TV după ce l-a învins în finală pe Cătălin Moroşanu

13.04.2019 | 09:16
Cine este marele câștigător de la Ferma

Veste bombă referitoare la  Ferma, producția cu care Pro TV a reușit să cucerească audiența în această primăvară. Emisiunea a trecut printr-un nou început, după cum îi spune și numele, pornind la drum cu 18 concurenți, dornici să lupte până la capăt pentru marele premiu, în valoare de 50.000 de euro. Filmările s-au încheiat deja și chiar dacă mai avem de așteptat până când postul din Pache Protopopescu va difuza marea finală, în media au început deja speculațiile cu privire la câștigătorul competiției.

Cine este marele câștigător de la Ferma. Un concurent surpriză a cucerit marele premiu

Cătălin Moroșanu este văzut de telespectatori drept principalul favorit pentru câștigarea competiției, însă un alt concurent, la care puțini s-ar fi așteptat, a reușit să plece acasă cu titlul de Fermierul anului și, implicit, cu marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

Potrivit unor surse din cadrul Pro TV, citate de Cancan.ro, câștigătorul ediției din 2019 a emisiunii Ferma ar fi nimeni altul decât Marius Crăciun. Poate părea surprinzător, ținând cont de faptul că Marius este unul dintre cei mai liniștiți și tăcuți concurenți din casă. Aceleași surse au devăluit că oponentul său în duelul din marea finală ar fi  chiar Cătălin Moroșanu.

Marius Chivu ar fi reușit să câștige concursul Ferma
Marius Chivu ar fi reușit să câștige concursul Ferma

Cine este Marius Crăciun

Presupusul câștigător al Ferma 2019 a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale de judo și are o mentalitate de învingător, lucru dovedit și în urma participării la Ninja Warriors, reușind să ajungă până în finală.

Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice. Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să îmi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă” , spunea tânărul, la intrarea în Ferma.

De asemenea, pe lângă marele premiu de  50.000 de euro, Marius Crăciun a cucerit și inima Dianei Belbiță, una dintre cele mai frumoase și râvnite concurente. Scenele incendiare în care au fost surprinși  în fermă, i-au determinat pe telespectatori să creadă că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă prietenie.

Tags: