Fotbal international

S-a aflat cât bea de fapt Gabi Tamaș. “Asta apropo de eticheta care i se pune unui jucător!”

01.11.2018 | 16:36
Sa aflat cat bea de fapt Gabi Tamas Asta apropo de eticheta care i se pune unui jucator

Gabi Tamaş a avut mereu probleme la echipele unde a evoluat şi a fost etichetat drept un jucător care de multe ori face abuz atuni când vine vorba de alcool şi petreceri, dar Vlad Munteanu, fostul mijlocaş al lui Dinamo Bucureşti, a dezvăluit cât bea de fapt fundaşul lui Hapoel Haifa.

Actualul manager al loturilor naţionale susţine că realitatea nu are nicio legătură cu eticheta pe care o are Gabi Tamaş şi că fundaşul bea la fel ca ceilalţi jucători. Mai mult, Vlad Munteanu a dezvăluit o poveste care a avut loc în perioada în care forma o familie la Auxerre cu Daniel Niculae şi Gabi Tamaş.

S-a aflat cât bea de fapt Gabi Tamaş. Dezvăluirile lui Vlad Munteanu

“Eram toţi la un grătar, se făcea în special la el acasă, că eu stăteam într-un apartament, iar Nico (n.red. – Daniel Niculae) locuia în afara oraşului. Ne întâlneam, dar şi el bea la fel ca noi, nimic exagerat…un pahar de vin.  Aveam antrenament a doua zi şi nu întreceam limita. Vezi, asta apropo de eticheta care i se pune unui jucător…”, a spus Vlad Munteanu la Prosport Live.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo Bucureşti a dezvăluit şi un episod care a avut loc în perioada când juca în “Ştefan cel Mare”, iar el a fost în prim-plan. Vlad Munteanu a fost catalogat, alături de doi colegi, ca fiind băutori.

Episod incredibil care a avut loc la Dinamo

“Am păţit asta şi la Dinamo. Un antrenor, nu vreau să-i dau numele, a venit cu o notă de plată de la o discotecă. A fost o petrecere, am participat şi noi, dar am băut doar şampanie. Totuşi, antrenorul a spus că am servit energizante, mult alcool…Am fost amendaţi cu câte 300 de dolari!”, a explicat el, dar, banii au fost recuperaţi. “Aveam meci cu Dinamo Tirana, am fost luaţi în lot şi am bătut. Apoi, a urmat derby-ul cu Steaua, am câştigat, două goluri fiind marcate de ceilalţi jucători pedepsiţi alături de mine. Atunci am luat cei 300 de dolari înapoi…Practic, i-am băgat mâna în buzunar lui Cristi Borcea”, a spus Munteanu.

Întâmplarea povestită de Vlad Munteanu a avut loc în 2001, în luna august, când “câinii” s-au duelat cu Dinamo Tirana în fosta Cupă UEFA. Formaţia din “Ştefan cel Mare” a câştigat manşa a doua cu 3-1, golurile fiind înscrise de Claudiu Niculescu, Mihalcea şi Drăgan. În tur, Dinamo Bucureşti s-a impus cu 1-0, gol Claudiu Niculescu. Imediat după aceea a urmat derby-ul cu FCSB, iar “câinii” s-au impus cu 2-0, golurile fiind înscrise de Mihalcea şi Bolohan, cei doi petrecăreţi care au fost sancţionaţi alături de Munteanu.

Ioana l-a însoţit pe Gabi Tamaş la o petrecere
Ioana şi Gabi Tamaş