Sport

S-a aflat cât câștigă Mihai Stoichiță la FRF: ”Foarte puțin față de cât aleargă”

Un oficial din SuperLiga a dezvăluit salariul pe care îl încasează Mihai Stoichiță de la FRF, în calitate de director tehnic.
30.09.2022 | 23:18
Sa aflat cat castiga Mihai Stoichita la FRF Foarte putin fata de cat alearga
On oficial din SuperLiga a dezvăluit salariul lui Mihai Stoichiță la FRF. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Salariul lui Mihai Stochiță la Federația Română de Fotbal a fost dezvăluit de oficialul unui club din SuperLiga. Directorul tehnic al FRF încasează o sumă surprinzătoare.

Ce scrie pe ”fluturașul de salariu” al lui Mihai Stoichiță

Fostul portar al echipei naționale Florin Prunea a aruncat în aer fotbalul românesc susținând că salariul pe care președintele FRF îl încasează ar fi în sumă de aproximativ 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În realitate remunerația lui Răzvan Burleanu este 7 ori și jumătate mai mică. Mai mult, nici apropiații președintelui nu sunt cu mult mai bine plătiți.

Oficialul clubului FC Argeș, Daniel Stanciu a dezvăluit suma pe care o încasează Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF și mâna dreaptă a lui Burleanu.

ADVERTISEMENT

”Întâmplător, acum câteva luni, am văzut un stat de plată, apropo de salariul lui Răzvan Burleanu. Eu l-am văzut! Chiar a fost o întâmplare. 20.000 de lei.

Mai dau ceva din casă. M-a surprins salariul foarte mic pe care-l încasează Mihai Stoichiță. E un pic peste 2.000 de euro, dar e puțin în condițiile în care aleargă foarte mult”, a spus Daniel Stanciu, la Digisport.

ADVERTISEMENT

Din 2021 Răzvan Burleanu este și membru în  în Consiliul FIFA, unde este remunerat cu 250.000 de dolari pe an. Angajamentul lui cu forul mondial este pe o durată de patru ani.

Stanciu este convins că sunt oficiali de cluburi din alte sporturi care câștigă mai mult

Oficialul clubului piteștean consideră că salariile încasate de reprezentanții federației Române de Fotbal sunt mici în comparație cu veniturile unor conducători de cluburi, din alte sporturi.

ADVERTISEMENT

”Sunt mulți conducători, să vezi ce salarii sunt pe la handbal sau pe la baschet. În momentul în care gestionezi un buget de 20 de milioane de euro, nu mi se pare un salariu mare (cel al lui Răzvan Burleanu)”, a mai spus Stanciu, în apărarea federalilor.

Din informațiile FANATIK, în perioada în care a fost manager general la Universitatea Cluj, Daniel Stanciu era remunerat cu aproximativ aceiași sumă pe care o încasează șeful Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT