Fotbal international

S-a aflat cât de bine va juca Ronaldo la Juventus! Ce medie de goluri pe meci va avea

26.09.2018 | 17:22
O companie a analizat jocul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino și a stabilit ce medie de goluri pe meci va avea

Compania Olocip a analizat transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino și a dezvăluit cât de bine va juca portughezul la campioana din Serie A și ce medie de goluri va avea pe meci. Studiul a fost prezentat la World Football Summit, în cadrul unui seminar dedicat inteligenţei artificiale în fotbal.

Cristiano Ronaldo va înregistra o scădere de formă după transferul din această vară de la Real Madrid la Juventus Torino. Cu toate acestea, cifrele prezentate de site-ul europapress.es arată că randamentul portughezului va fi doar cu puțin mai jos decât cel din cei nouă ani petrecuți pe Santiago Bernabeu.

Ronaldo vaa avea o medie de 0,8 goluri pe meci la Juventus

”Deşi prestaţiile lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino vor fi în scădere, echipa va avea de câştigat. Totuşi, dacă la Real Madrid avea o medie de aproape un gol pe meci, la Juventus previziunile sunt că nu va depăşi 0,8 goluri pe meci”, a declarat Mario Garrido, directorul executiv al Olocip.

Cristiano Ronaldo se bucură după primul gol marcat pentru Juventus Torino
Cristiano Ronaldo se bucură după primul gol marcat pentru Juventus Torino

Mario Garrido consideră că după plecarea lui Ronaldo, la Real Madrid va crește numărul golurilor marcate de Karim  Benzema, dar va scădea cel al paselor decisive reușite de francez: ”Fără el, numărul paselor decisive ale lui Benzema scade, dar creşte cel al golurilor. Nu o spunem noi, ci instrumentul pe care îl folosim şi care oferă aceste rezultate”.

Cristiano Ronaldo a jucat timp de nouă sezoane la Real Madrid, înainte de a pleca în această vară la Juventus Torino. Președintele ”galacticilor”, Florentino Perez, regretă alegerea atacantului portughez, dar a anunțat că acesta va reveni într-o zi pe Santiago Bernabeu.

Fiul antrenorului Laurențiu Reghecampf și al impresarei Anamaria Prodan, supranumit ”Bebeto”, a primit un tricou cu numărul 7 purtat de Cristiano Ronaldo la Juventus Torino și cu semnătura superstarului portughez. Surpriza a fost posibilă cu ajutorul fostului internațional Adrian Mutu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri