News

S-a aflat cauza morții jurnalistului Mihnea Petru-Pârvu. Suferea de o afecțiune gravă

24.08.2020 | 13:15
Sa aflat cauza mortii jurnalistului Mihnea PetruParvu Suferea de o afectiune grava
S-a aflat cauza morții jurnalistului Mihnea Petru-Pârvu. Suferea de o afecțiune gravă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vestea că jurnalistul Mihnea Petru-Pârvu s-a stins fulgerător la vârsta de 51 de ani a picat ca un trăsnet pentru colegii de breaslă. Gazetarul care avea în spate o carieră de 30 de ani în presa românească a încetat din viață la spitalul din Râmnicu Vâlcea după ce a suferit o criză hepatică.

Premiat pentru reportajele sale de Clubul Român de Presă, jurnalistul a decedat din cauza tratamentului cu citostatice pe care-l urma. Se pare că acest tratament i-a provocat o criză hepatică, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută de realizatorul Antena 3, Radu Tudor, care a declarat că Mihnea Petru-Pârvu se afla internat la Spitalul Militar Central de câteva zile. Gazetarul era pacient pe secția Terapie Intensivă, fiind adus de urgență la un spital din Capitală, dar în zadar.

Care este cauza morții jurnalistului de la Evenimentul Zilei, Mihnea Petru-Pârvu

„S-a întâmplat mult prea repede. Am vorbit cu el de 4 ori în ultimele 48 de ore. Făcuse o criză hepatică pe fondul citostaticelor și era la ATI Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Conducerea Spitalului Militar Central s-a implicat exemplar pentru reinternarea lui pe Secția Oncologie, fiind adus de urgență cu o ambulanță la București.

Din păcate s-a stins după ce a ars ca o torță. Dumnezeu să te odihnească în pace, Țache !”, a spus Radu Tudor.

ADVERTISEMENT

Directorul ziarului Evenimentul Zilei, despre regretatul gazetar

Dan Andronic, directorul Evenimentului Zilei, este cel care a împărtășit vestea tristă cu colegii din presă. Acesta a lăsat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare unde a mărturisit că Mihnea Petru-Pârvu era unul dintre oamenii cu care a împărțit chiar și ultima bucată de pâine.

„Cel mai greu pentru un jurnalist este să scrie știri despre colegii săi, despre oameni cu care a împărțit aceeași bucată de pâine. Astăzi este una din aceste zile. Mihnea Petru-Pârvu, colegul nostru, s-a stins din viață!

ADVERTISEMENT

Reporter de Cursă Lungă! Așa îi plăcea să-și marcheze reportajele. Acum a început o cursă fără de sfârșit! Într-o lume fără durere și suferință”, scrie redacția ziarului la care lucra regretatul gazetar care a decedat duminică, 23 august.

ADVERTISEMENT