News

S-a aflat ce a consumat Răzvan Ciobanu în ziua morții! Ce s-a descoperit la necropsie

06.05.2019 | 21:54
Sa aflat ce a consumat Razvan Ciobanu in ziua mortii Ce sa descoperit la necropsie

S-a aflat ce consumase cu adevărat Răzvan Ciobanu în ziua în care a avut accidentul. Testele rapide de la necropsia designerului au clarificat toată situația creată de tragicul eveniment, conform Libertatea. Ce a consumat celebrul creator de modă înainte de a-și găsi sfârșitul?

Ce a consumat Răzvan Ciobanu în ziua accidentului?

Testele antidrog post-mortem au clarificat tot scandalul și toate ipotezele care roiau în jurul accidentului unde designerul și-a găsit sfârșitul. Se pare că prezența cocainei a ieșit în evidență în organismul lui Răzvan Ciobanu. Testele rapide din saliva creatorului de modă vor fi comparate cu cele de laborator, efectuate din sângele recoltat de la acesta. La scurt timp de la producerea accidentului care i-a fost fatal, investigatorii au făcut publică informația că Răzvan Ciobanu ar fi consumat stupefiante. Surse judiciare au dezvăluit pentru Libertatea că celebrul designer a consumat cocaină.

”E vorba de un sistem de analizare a drogurilor care poate detecta opt tipuri de substanțe interzise, printre care cocaina, heroina, ecstasy și canabis. Saliva victimei, prelevată cu o casetă etanșă, care e introdusă apoi în sistemul de analiză, a evidențiat prezența cocainei. Aparatul, care poate depista drogul în organism chiar și în 60 de secunde, are o precizie foarte mare, comparabilă cu testele antidrog care se fac prin recoltare de sânge”, ne-au explicat surse judiciare.

Ce a consumat Răzvan Ciobanu în ziua accidentului
Sursa Foto: Hepta

“Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență”

Majoritatea prietenilor săi știau că acesta nu era ceva nou consumul de stupefiante. Acesta a fost anchetat în cursul anului trecut în dosarul drogurilor numit VIP, unde au fost anchetate și alte nume cunoscute. ”Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina.

Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență. Aș putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger. N-am mai vrut să fiu Tom Ford, am vrut să fiu Mick Jagger”, a declarat la acea vreme Rzvan Ciobanu.