Life

S-a aflat ce a vorbit Meghan Markle cu puștoaica pe care a îmbrățișat-o la Windsor: „Oh, ce frumos!”

Meghan Markle a îmbrățișat o tânără în fața Castelului Windsor, imaginea devenind virală. Ce a vorbit cu puștoaica fosta ducesă de Sussex?
12.09.2022 | 13:58
Sa aflat ce a vorbit Meghan Markle cu pustoaica pe care a imbratisato la Windsor Oh ce frumos
Meghan Markle a îmbrățișat o tânără la Windsor, cu care a stat puțin de vorbă. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Imaginea în care Meghan Markle a îmbrățișat o tânără de 14 ani a făcut înconjurul lumii. S-a întâmplat sâmbătă, 10 septembrie, când cuplurile regale au întâlnit la Windsor și la Buckingham mulțimea care și-a luat rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a.

Meghan Markle, discuție amicală cu puștoaica pe care a îmbrățișat-o la Windsor

Nevasta Prințului Harry a apărut extrem de degajată și caldă. Bruneta le-a strâns mâinile celor care au ajuns la Windsor să o omagieze pe regretata suverană. A vorbit cu mai multe persoane, însă discuția care a stârnit cea mai mare atenție a fost cea pe care a purtat-o cu o tânără pe nume Amelka, în vârstă de 14 ani.

ADVERTISEMENT

Fata a fost extrem de emoționată când a văzut-o în fața ei pe fosta ducesă de Sussex. Acesta a întrebat-o dacă poate să o îmbrățișeze, iar fosta actriță din serialul „Suits” a răspuns afirmativ.

Pe TikTok a apărut videoclipul complet al întâlnirii dintre Meghan și fana ei, care a vorbit ulterior pentru CNN despre momentul pe care cu siguranță nu-l va uita niciodată.

ADVERTISEMENT

Când s-a apropiat de puștoaică, primul lucru pe care Meghan a vrut să îl știe a fost numele ei. „Amelka”, i-a răspuns imediat tânăra.

@izzychar97 Meeting Meghan, what a beautiful soul. We love and support you 💜 #meghanmarkle #meghan #windsor ♬ original sound – Isabelle Charters

Fosta ducesă a vorbit în numele familiei: „Apreciem foarte mult că ești aici”

„Oh, ce frumos! Ce nume frumos”, i-a zis Meghan Markle. Soția lui Harry a vrut să știe apoi de cât timp așteaptă în fața Castelului Windsor. Fata i-a zis că era acolo de două ore.

ADVERTISEMENT

„Îți mulțumim că ești aici. Înseamnă foarte mult pentru familie. (…) Sper că vei putea ajunge acasă în curând. Aprecim foarte mult că ești aici”, i-a mai spus Meghan Markle.

Meghan Markle, Harry, Prințul William și Kate Middleton au făcut o baie de mulțime, împreună, reuniunea celor două cupluri stârnind admirație, dar și curiozitatea tuturor.

ADVERTISEMENT

Conform presei britanice, cei doi frați între care s-a produs o distanță în ultimii doi ani au îngropat securea războiului de dragul bunicii lor. O contribuție importantă a avut-o noul rege, Charles al III-lea, care prin discursul său pacifist l-ar fi convins pe fiul său, William, să apară alături de Harry la întâlnirea cu britanicii de rând care și-au luat rămas bun de la Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT