News

S-a aflat ce avere are Florin Pastramă, după ce Raluca Podea a râs de el

09.04.2019 | 18:48
Sa aflat ce avere are Florin Pastrama dupa ce Raluca Podea a ras de el

Florin Pastramă a reacționat, după remarcile făcute de Raluca Podea la adresa sa. Face senzație în concursul Ferma, producție cu care Pro TV cucerește audiențele în această primăvară, este mereu bine dispus și cu zâmbetul pe buze, însă nu a avut parte numai de momente fericite în viață.

Ce spune Florin Pastramă despre copilăria sa

Într-un interviu acordat pentru ziarul Click, Florin Pastramă a vorbit deschis atât despre momentele fercite din viața sa, cât și despre clipele grele prin care a trecut. Vedeta provine dintr-o familie înstărită, datorită tatălui, care a avit grijă ca lui Florin și fraților săi să nu le lipsească nimic. „Am 20 şi ceva de proprietăţi în sectorul 2 din Bucureşti, mai multe maşini, patru-cinci maşini, afacerea. Mama stă într-o casă, dar peste un an şi ceva vom face o locuinţă comună şi ne vom muta împreună.

Suntem 5 fraţi, 2 băieţi şi 3 fete, dintre care ultimele sunt gemene. Am avut o copilărie de vis. Mama se ocupa de noi, tata făcea bani. În şcoală eram tot timpul daţi exemplu pentru că eram îmbrăcaţi colorat şi mereu curaţi, ăsta e meritul mamei. La 13 ani aveam şofer, la 18 ani am luat permisul şi de atunci am mers cu tata peste tot pâna în 2008, când el a murit. Am fost la şcoli, am Facultatea de Drept terminată, am licenţa, am avut o copilărie de vis, cu tot ce mi-am dorit. Ne-au educat în aşa fel încât să creştem şi să devenim nişte oameni respectuoşi şi educaţi. Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam” , a povestit Florin Pastramă.

Florin pastramă face senzație la Ferma
Florin pastramă face senzație la Ferma

Odată cu moartea tatălui, viața lui Florin Pastramă a luat o turnură neașteptată

Moartea tatălui a căzut însă ca un trăznet peste familia lui Florin Pastramă. Din acel moment, viața sa și a celorlalți frați nu a mai fost la fel. Ramași fără cel mai important sprijin, au fost nevoiți să se confrunte cu multe neajunsuri, cărora le-au făcut față cu greu, după cum mărturisește concurentul de la Ferma.

După ce a murit tata, mi-a fost greu pentru că am resimţit altfel problemele. Nu a mai fost el, deci nu mă mai ţinea nimeni în puf, a trebuit să preiau tot şi am renunţat şi la profesia de notar şi m-am apucat de business, de birou, să preiau afacerea lui tata. A murit în 2008, fără să ştim că e bolnav. A făcut infarct la 55 de ani. Eu aveam 29 de ani şi atunci mi-am dat seama că nu e toata lumea ca mine, că oamenii sunt răi şi că în viaţă nu există nu pot, ci nu vreau. Dacă eu sunt bun şi corect, credeam că aşa e toată lumea. Nu. Atunci au început problemele noastre.

Atunci a început să se zvonească tot felul de lucruri despre familia mea. Atunci am văzut ce înseamnă răutatea omenească. Apoi am devenit capul familiei, ştiam toate afacerile şi să ma implic 100%. Tata a lăsat un imperiu, mi-a fost foarte greu fără el. Erau nopţi când vorbeam cu el şi îi ceream sfaturi. Şi acum am o poză cu el în telefon şi în fiecare duminică merg cu mama la biserică şi apoi la cimitir la tata” , a dezvăluit Florin Pastramă.