Life

S-a aflat ce s-a întâmplat cu Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, după moartea acesteia. Bărbatul dispăruse fără urmă

14.05.2021 | 11:31
Sa aflat ce sa intamplat cu Liviu Arteni fostul sot al Israelei dupa moartea acesteia Barbatul disparuse fara urma
Liviu Arteni și Israela au format unul din cele mai controversate cupluri ale showbiz-ului românesc. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Liviu Arteni și Israela Vodovoz au format unul din cele mai pestrițe cupluri din showbiz-ul românesc, însă povestea lor de dragoste cu năbădăi avea să se încheie în anul 2018, atunci când femeia s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani.

La scurt timp după moartea Israelei, Liviu dispăruse fără urmă, iar din acel an nimeni n-a mai știut nimic despre el. Cei doi nu s-au înțeles foarte bine în ultima perioadă, fosta nevastă declarând public de nenumărate ori că nu mai știa cum să îl convingă să renunțe la băutură.

ADVERTISEMENT

Ultima sa apariție publică a fost la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre trecerea în neființă a nevestei sale.

La un moment dat, presa a scris inclusiv faptul că și Liviu ar fi murit, pentru că nu se mai știa absolut nimic despre el, ca și cum l-ar fi înghițit pământul.

ADVERTISEMENT

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, agricultor în Călărași

Ei bine, misterul dispariției sale a fost deslușit după mai bine de 3 ani. Potrivit wowbiz.ro, acesta s-a întors în România, iar acum locuiește în Călărași, acolo unde și-a refăcut viața după moartea fostei sale soții.

În timp ce mulți credeau că bărbatul umbla prin străinătate, încercând să uite de moartea nevestei sale, acesta era de bună bucată de vreme, de fapt, chiar în România, într-o localitate aproape de municipiul Călărași unde se ocupă cu creșterea animalelor.

ADVERTISEMENT

Liviu Arteni s-a mutat în comuna Dorobanțu și nu mai are aspectul fizic cu care a devenit celebru. Bărbatul a renunțat la plete și se ocupă toată ziua de gospodărie, acesta fiind și motivul pentru care e greu de recunoscut și a reușit să se ferească de presă în tot acest timp.

A moștenit patru terenuri de la fosta nevastă

Despre Liviu, vecinii au numai cuvinte de laudă. Sătenii din Dorobanțu spun că este un tip extrem de muncitor și respectuos și nu a intrat niciodată în conflict cu nimeni.

ADVERTISEMENT

Această informație ne ia pe toți prin surprindere și arată că acesta s-ar fi schimbat, căci în aparițiile sale televizate s-a remarcat de fiecare dată prin scandal.

Vremurile în care era vedetă de televiziune au apus, iar Arteni și-a luat astfel viața în piept ca orice om normal.

Nu e de mirare că fostul soț al Israelei a ales județul Călărași pentru a locui, căci este locul unde acesta moștenise patru terenuri agricole de la Israela, restul averii femeii de afaceri ajungând pe mâinile copiilor ei.

 

ADVERTISEMENT
Tags: