Life

S-a aflat cine ar fi amantul Ralucăi Pastramă. Pentru el ar fi renunțat la Pepe

25.11.2020 | 21:56
Sa aflat cine ar fi amantul Ralucai Pastrama Pentru el ar fi renuntat la Pepe
ADVERTISEMENT

Vestea că Raluca Pastramă a cerut un ordin de restricție pe numele lui Pepe, după ce cântărețul ar fi tras-o la răspundere și ar fi lovit-o pentru un episod de infidelitate a șocat o țară întreagă. Acum, identitatea presupusului amant al brunetei a fost aflată.

Chiar dacă Pepe a afirmat că el și soția sa își doresc ca divorțul lor să fie amiabil, la notar, departe de ochii presei, se pare că acest lucru este imposibil, de vreme ce noi detalii au ieșit la suprafață.

ADVERTISEMENT

Recent, Raluca Pastramă l-a acuzat pe Pepe că ar fi fost agresiv cu ea și ar fi lovit-o din cauza geloziei, iar în presă se speculează că divorțul dintre cei doi ar fi provocat de existența altui bărbat.

S-a aflat cine este presupusul amant al Ralucăi Pastramă. Detalii inedite despre bărbatul pentru care ar fi renunțat la Pepe

Se pare că Raluca Pastramă a luat hotărârea de a divorța de Pepe deoarece exista un alt bărbat în viața ei. Spynews.ro a aflat identitatea celui care a influențat definitic destrămarea celebrului cuplu.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de sursa menționată, soția lui Pepe a plecat la munte cu mai multe persoane, printre care se numără și bărbatul respectiv. În plus, se pare că numărul femeilor a fost egal cu cel al bărbaților, semn că excursia respectivă a fost destinată cuplurilor.

De asemenea, gașca a vizitat diverse locuri și a fost chiar și la o herghelie, unde toată lumea s-a fotografiat și s-a postat pe rețelele de socializare, mai puțin Raluca Pastramă, semn că s-a temut să nu se afle de idila ei.

ADVERTISEMENT

Conform surselor menționate, bărbatul cu care Raluca Pastramă ar avea o relație este un cetățean de origine arabă din Quatar, care locuiește în România, dar care nu este o persoană publică. Cu toate acestea, bărbatul cu pricina este celebru în lumea afacerilor datorită averii consistente, dar și datorită relațiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului, fiind înconjurat deseori de femei frumoase și având eticheta de cuceritor.

Tags: