Life

S-a aflat cine este iubitul secret al fostei prezentatoare Puterea Dragostei! Andreea Mantea, cuplată cu un producător de la Kanal D

21.09.2020 | 10:34
Sa aflat cine este iubitul secret al fostei prezentatoare Puterea Dragostei Andreea Mantea cuplata cu un producator de la Kanal D
S-a aflat cine este iubitul secret al fostei prezentatoare Puterea Dragostei! Andreea Mantea, cuplată cu un producător de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, fosta prezentatoare a show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, a reușit să-și păstreze povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Fanii se întreabă cine este bărbatul care i-a furat inima, însă frumoasa brunetă nu pare să ofere prea multe informații.

Cu toate acestea s-a aflat cum l-a cunoscut pe actualul partener de viață, dar și de cât timp durează, de fapt, relația amoroasă. Ultimele informații arată că vedeta și iubitul s-au îndrăgostit în urmă cu câțiva ani pe platourile de filmare a unei emisiuni unde moderatoare era chiar bruneta.

ADVERTISEMENT

Iubitul Andreei Mantea este nimeni altul decât producătorul show-ului „Se strigă darul” de la Kanal D, emisiunea moderată de vedetă în anul 2016 alături de Bursucu, colegul lui Teo Trandafir. Așadar, relația secretă dintre cei doi are peste 4 ani vechime.

Cine este, de fapt, iubitul secret al Andreei Mantea, fosta prezentatoare Puterea Dragostei

Apropierea dintre Andreea Mantea și actualul partener de viață a început cu mici tachinări, însă ulterior cei doi și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt și au hotărât să meargă pe același drum.

ADVERTISEMENT

Echipa de filmări a show-ului unde lucrau cei doi s-a prins imediat de relația lor, dar a ținut totul secret, iubitul fostei prezentatoare de la Kanal D fiind producătorul emisiunii de la vremea respectivă.

„Andreea și iubitul ei s-au cunoscut în vara lui 2016! Da, de atunci datează relația celor doi. Ei s-au combinat pe platourile de filmare ale unui show de succes difuzat săptămânal la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Ea era prezentatoare alături de Bursucu, în timp ce el, «omul din casca ei«. Sau, mai concret, producătorul”, au declarat surse din anturajul cuplului, notează ciao.ro.

Sursa menționată anterior mai arată că, povestea de dragoste dintre Andreea Mantea și producătorul de la Kanal D a fost una cu suișuri și coborâșuri, cei doi având ca orice cuplu certuri, dar și despărțiri. În plus, bruneta și iubitul actual au stat separați mai bine de 2 ani, cât au durat filmările din Turcia ale emisiunii „Puterea Dragostei”.

ADVERTISEMENT

În momentul de față cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și chiar s-au logodit, dacă este să ne luăm după imaginile din mediul online unde Andreea Mantea apare frecvent cu un inel pe deget. Totodată, în ultima perioadă bruneta a publicat și imagini în care apar silueta iubitului sau mâinile acestuia.

ADVERTISEMENT