Fotbal international

S-a aflat cine îi poate lua locul lui Zidane la Real Madrid! Surpriza de pe lista lui Perez

08.02.2021 | 16:30
Sa aflat cine ii poate lua locul lui Zidane la Real Madrid Surpriza de pe lista lui Perez
ADVERTISEMENT

S-a aflat cine îi poate lua locul lui Zinedine Zidane pe banca tehnică a lui Real Madrid, iar presa din Spania susține că Raul, fosta legendă a clubului, se află pe lista președintelui Florentino Perez.

Lucrurile nu stau bine deloc pentru Zidane la Madrid, echipa este pe locul 3 în clasament, la 10 puncte distanță de liderul Atletico. Cum șansele de a cuceri titlul în acest sezon sunt extrem de reduse, conducerea caută îi caută un înlocuitor pentru la vară.

ADVERTISEMENT

Un alt nume vehiculat de iberici este cel al lui Max Allegri, momentan liber de contract, dar care a activat în trecut la Milan și Juventus, fiind la vremea aceea unul din cei mai apreciați tehnicieni din Europa.

S-a aflat cine îi poate lua locul lui Zidane la Madrid. Raul pe lista lui Perez

Presiunea crește constant asupra lui Zinedine Zidane la Madrid, echipa nu se mai regăsește la nivel de joc, iar ghinioanele se țin lanț de capul tehnicianului francez. Eden Hazard este din nou indisponibil pentru cel puțin 3 săptămâni în timp ce înlocuitorii săi nu dau randamentul dorit.

ADVERTISEMENT

Cei de la Cadena SER susțin că Florentino Perez a întocmit deja o listă cu posibilii înlocuitori ai lui Zidane, iar Raul și Max Allegri sunt numele preferate ale președintelui pentru banca tehnică. Raul este o alegere pe placul fanilor, fostul atacant intrat în legenda clubului, este în prezent antrenor la echipa secundă a clubului.

Varianta Massimiliano Allegri poate reprezenta o alegere mai sigură având în vedere experiența la nivel înalt a tehnicianului italian. Allegri a cucerit 6 titluri de campion în Italia, 5 cu Juventus și 1 cu AC Milan.

ADVERTISEMENT

Zinedine Zidane rămâne doar dacă ia Champions League

Spaniolii au dezvăluit care este singura opțiune prin care Zidane poate să își păstreze postul la Madrid, și anume cucerirea trofeului Champions League. Pentru cel mai titrat club din Europa competiția supremă intercluburi este prioritară în fiecare an.

Zidane a cucerit deja 3 trofee UCL alături de Real Madrid, fiind calificat în sezonul curent în 16-imile de finală, acolo unde Real Madrid o va înfrunta pe Atalanta, prima manșa programată pentru 24 februarie.

ADVERTISEMENT

“Eu consider că merit să mi se acorde credit până la finalul acestui sezon. Și mie, și jucătorilor. Nu am de gând să plec, nu cedez. Vreţi să plec? Voi ar trebui să-mi spuneți acum în față: ‘vrem ca tu să pleci’!”, a declarat francezul la ultima conferință de presă susținută.

  • 3 trofee Champions League a cucerit Zidane pe banca tehnică a celor de la Real Madrid.
ADVERTISEMENT