Life

S-a aflat cine sunt finaliștii de la Mireasa, sezonul 5! Ce se întâmplă cu Yana și Andrei, până la urmă

S-a aflat numele finaliștilor celui de-al 5-lea sezon al show-ului Mireasa de la Antena 1! Marea finală va avea loc luni, 18 iulie, și va fi transmisă în direct!
09.07.2022 | 15:48
Sa aflat cine sunt finalistii de la Mireasa sezonul 5 Ce se intampla cu Yana si Andrei pana la urma
S-au ales finaliștii competiției Mireasa, sezonul 5. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Emisiunea Mireasa ajunge la ultimul episod în data de 18 iulie 2022. Se știu deja finaliștii reality-show-ului matrimonial de la Antena 1!

Yana nu se întoarce în casa Mireasa

În marea finală vor fi trei cupluri, dar și doi concurenți care nu au reușit să își găsească dragostea în casă, plus Andrei, a cărui situație, ceva mai complicată, a fost clarificată de Simona Gherghe în semifinala din 9 iulie.

ADVERTISEMENT

După cum telespectatorii fideli ai emisiunii știu deja, Andrei, băiatul doamnei Mioara, formează un cuplu cu Yana. Ptoblema e că însă Yana a ieșit de ceva timp din casă. Producătorii i-au dat posibilitatea concurentului să meargă la Chișinău. În capitala Moldovei, Andrei a petrecut câteva zile cu aleasa inimii sale.

Concurenții au fost întrebați dacă ar fi de acord ca Yana să revină în marea finală și să participe alături de Andrei. Toți au răspuns afirmativ, însă tânăra va rămâne în continuare în Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

Andrei se va întoarce în marea finală. Conform părerilor mai multor fani, nu ar fi de mirare ca Yana să îi facă o surpriză iubitului ei în finala de pe 18 iulie 2022.

„Situația Yanei și a lui Andrei e mai dificilă. Dacă ar avea o șansă să fie în finală, eu aș fi de acord”, a spus Sese, iubitul Giovanei, întrebat dacă ar avea ceva împotriva prezenței cuplului în marea finală.

ADVERTISEMENT
Yana și Andrei trebuie să se despartă din nou. Concurentul se întoarce în România pentru marea finală Mireasa. Foto: Antena 1

Cine sunt finaliștii reality-show-ului de la Antena 1

„Vă mulțumim pentru bunătatea voastră”, a ținut să spună Andrei, de la Chișinău, după ce a văzut mesajele de susținere din partea colocatarilor din casa Mireasa.

Pentru ultima oară înainte de finală, Simona Gherghe a citit și care sunt preferații telespectatorilor. „O să mai deschid plicul de-abia pe 18 iulie”, a spus prezentatoarea la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Pe locul întâi în rândul mamelor a fost din nou doamna Eleonora, cea care îl reprezintă pe celălalt Andrei în casă, Perneș, partenerul Sabrinei. Mirele săptămânii a fost Sese, iar la fete, pe primul loc s-a situat Giovana.

În marea finală din 18 iulie vor ajunge cuplurile Alina-Valentin, Giovana-Sese, Sabrina-Perneș. De asemenea, pe lista finaliștilor îi regăsim și pe Andrei și doamna Mioara, doamna Elena, doamna Eleonora, Elena și Răzvan.

ADVERTISEMENT