Fotbal international

S-a aflat clauza de reziliere a lui Erling Haaland de la Borussia Dortmund! 75 de milioane de euro pentru a-l cumpăra pe atacantul norvegian

29.01.2020 | 18:00
Sa aflat clauza de reziliere a lui Erling Haaland de la Borussia Dortmund 75 de milioane de euro pentru al cumpara pe atacantul norvegian
ADVERTISEMENT

Erling Haaland este unul dintre cei mai interesanți tineri jucători din Europa și nu încetează să uimească nici în 2020. Atacantul norvegian are o clauză de reziliere de 75.000.000 de euro în contractul cu Borussia Dortmund, care poate fi activată începând cu perioada de mercato de iarnă din 2021.

Clauza de reziliere a lui Erling Haaland

Erling Haaland este unul dintre cei mai buni tineri atacanți din Europa și are deja cinci goluri pentru Borussia Dortmund, în doar 51 de minute. Tânărul norvegian a fost cumpărat de vicecampioana Germaniei, care a achitat clauza de reziliere de 20.000.000 de euro pusă de Red Bull Salzburg.

ADVERTISEMENT

În actualul contract pe care Erling Haaland îl are cu Borussia Dortmund, norvegianul are o clauză de reziliere de 75.000.000 de euro, care va putea fi activată în perioada de transferuri din iarna lui 2021.

  • 19 ani a împlinit Erling Haaland pe 21 iulie

Lucien Favre este mulțumit de Erling Haaland

Lucien Favre, antrenorul Borussiei Dortmund, este foarte mulțumit de felul în care evoluează Erling Haaland: Golul cu numărul patru, cel înscris de Erling Haaland, a fost cu siguranță cel care a decis partida.

ADVERTISEMENT

El mereu vrea să se antreneze, vrea mereu să câștige. Pentru un antrenor, este absolut fantastic să ai un asemenea jucător la dispoziție”.

Jadon Sancho, starul vicecampioanei Germaniei, a vorbit despre influența pe care nordicul o are în echipă: „Este o achiziție grozavă. Avem atacanți excelenți în echipă. Suntem fericiți să îl avem aici și, după cum vedeți, se descurcă minunat în fața porții. Era dezamăgit astăzi pentru că ar fi vrut să înscrie trei sau mai multe goluri”.

ADVERTISEMENT

Și Axel Witsel, mijlocașul echipei, a fost impresionat de calitățile norvegianului: „Chiar l-am întrebat cum a reușit să marcheze golul ăla, iar el mi-a zis: nu știu, pur și simplu am simțit”.

  • 45.000.000 de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, conform transfermarkt.com